Aselyusra anladığım kadarıyla herşeye bakılmış ve olmuyorsa sebepsiz infertilite diyor doktorlar. İnfertilite ile ilgili bir doktordan okuduğuma göre 3 aşılama sonrası tüp bebek diyor. Hiç canını sıkma, madem problem yok ya stres yapmadan bekle yada tüp bebekle olur ama mutlaka olur. Tüp bebeğe yönelmeden önce eğer yaşında gençse bir müddet akışına bırakmaya çalışın, gerçekten o zaman oluyor, bununla ilgili yüzlerce olay duydum dinledim. Biri de benim, ikinci hamileliğim bir türlü olmadı boş gebelikten kürtaj oldum kimyasal gebelik geçirdim ve artık pes ettim dedim, yumurtlama günü öncesi ilişki oldu sonra yumurtlama gününü sonrasını pas geçtik çünkü artık aklımda yoktu olursa zaten olur dedim, öncesinde çok yıprandım üzüldüm artık yeter dedim. Her ay adete bir hafta kala testlere başlayan ben hiç test fln yapmadım ama hamileymişim , yumurtlama gününü bile değerlendirmeden 🤷🏻♀️Yani ya sal böyle yada aşılama ve tüp bebekle devam et. Zamanı var herşeyin Rabbim zamanında verecek sana da. Hem ne güzel hiç problem yokmuş eşinle sende. Allahım inşallah sana hemen kolaylıkla sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤲hamile duası kabul olurmuş inşallah duam kabul olur güzel haberlerini bekliyoruz 🙏