Melinayinannesi sağol kuzumm hiç korkma hiç tamam mı bak başımdan geçen olayı anlatayım. Bende 6 haftalıkken muayene oldum üstelik vajinal muayene ile bakmıştı ve hiç bir şey göremedi bana yolc sac bile yok bebeğe dair hiç bir şey yok herşeye hazırlıklı ol bu bebek büyük ihtimalle görünmez sağlıklı gebelik olmaya bilir dedi haftaya perşembe kürtaja alabiliriz demişti yani o doktora kalsaydı iki gün önce kürtaj olacaktım. Ben dört beş gün boyunca içim içimi yedi anlatamam ve seni o kadar iyi anlıyorum ki nasıl düşünceler içinde olduğunu… benim rüyalarıma kadar girmişti kürtaj olduğunu görüyordum rüyamda hep kan vs o tarz şeyler görüp ağlayarak uyandığımı biliyorum. Sonra elim şehir dışındaydı bende buraya gelin geldiğim için buraları pek bilmem. Eşim geldiği gibi özele gittik ve doktor 6+5 günlükken Karından ultrason ile beni muayene etti hatta doktora dedim ki herşeyi duymaya hazırım dedim kabullenerek geldim hocam dedim. Emin misin dedi ve o an bebeğin kalp atışını dinletti o kadar ağladım ki anlatamam. Rabbim hep sevinçten ağlatsın inşallah 🙏 uzun oldu biliyorum hakkını helal et ama demek istediğim içini ve gönlünü ferah tut eminim rabbim mucizeni sana bağışlayacak hiç korkma olur mu☺️🥹❤️