-huzur53- İyi akşamlar Üsküdar Zeynep Kamil de detaylı ultrason çektiren var mı aranızda ? Varsa nasıl mennun kaldınız mı ne kadar sürdü? Çarşamba günü randevum var da merak ediyorum :))
efeninannesiii_ -huzur53- bende randevu almak istiyorum oradan. Siz normal kadın doğuma mı randevu alıp yaptıracaksınız. Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim❤️🙏🏻
Kiwi12 -huzur53- randevuyu ne zaman aldınız acaba benimde almam gerek ne kadar uzun sürüyor acaba cokmu bekliyorsunuz detaylı randevusunu geç mi veriyrlar
Bortubocek -huzur53- ben girdim cok memnun kaldim..binaya refakatci almiyolar..tam saatinizde giriyosunuz..hem uzmanlar hem asistanlar yorum yapıyor detaylica herseyine bakiyolar..10 taneden fazla ultrason resmi ve rapor verdiler
silahatun -huzur53- zeynep kamilden iyi randevu bulmuşsunuz, ben her gün saat alarmı kurdum yoktu en son emseyde yaptırdım
-huzur53- efeninannesiii_ mhrs Google üzerinden girdim ama (uygulama üzerinden o bölüm çıkmıyor çünkü ) kadın hastalıkları ve doğum bölümünü seçip Antenatal polikliniği doppleer detaylı ultrasonu seçiyorsunuz ben bir ay uğraştım her sabah saat 10 da almak için kolay gelsin şimdiden:))
Bortubocek Kiwi12 ben 17.haftamda basladim denemeye..19.haftada denk getirdim..22.haftada detayliya girdim
Sevda-123 Bortubocek ya fotoğraf vermelerine sevindim ☺️ Ben vermiyorlar diye özele gitmek istiyordum😬 tabi henüz randevu bulmuşta değilim inşallah alabilirim
Kiwi12 Bortubocek şuan bende 16+5. Haftalogim randevu alıyım öyleyse ben özele gidiyorum ama doktor başka yerleri ve bulabilrsen devleti önerdi birde hangi doktora gittinkz Zeynep kamilde doktor nasildi
Bortubocek Kiwi12 acikcasi 10.00da randevu denk gelirse kim olduguna bakmadan alın..saati fln farketmez yapin zaten..benimki zuhal dinçti..zaten 3 4 oda var orda hepsi guzel ilgileniyor
Bortubocek Sevda-123 yuzunu fln değilde organlarinin detayli fotoğraflarıni veriyolar kendi doktorumuzda degerlendirsin diye
Bortubocek nuurrceren yok düşünmüyorum cunku kuzenim yaptı paylasimli oda olayi bana uymuyor maalesef
nuurrceren Bortubocek hastaneden genel olarak memnun olduklarını söylüyordu gidenler.. ben de avrupa yakasında oturuyorum. bu hastane de bize çok uzak kalıyor maalesef 🫠 o yüzden seçimim avrupa yakasında özel hastane oldu. bebişin gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla❣️
Sumeyye_topal Bortubocek paylaşımlı oda olayı derken nasıl geçti kaç kişilik odalarda kaldı refakatçi veriyorlar mı bende düşünüyorum orayı ama bilmek istedim
-huzur53- silahatun çok uğraştım sizin gibi her sabah alarm kurdum saniyelerine kadar takip ettim açıkçası ama nasip meselesi yaklaşık bir ay boyunca her sabah denedim