Udu Baby66 evet cogunda var bu sebebi ne anlamadim sakat at yiyen adamlar neden masum bi noodle bu kadar tepkililer 😂😂😂
Baby66 yagizegemom içeriği pek masum değil ondan insan korkuyor ama işte diyorum yediğimiz ne doğru 🙈🙈
Esraod Yemesen kesinlikle iyi ama aklından çıkmayacak. O yüzden baharatını ve suyunu çok minimum tutarak ye mide bulantısı ve rahatsızlığı için
Baby66 SiriusA olabilir canım bazen insan takınca takıyor 😂 şu aralar doğru düzgün yiyemiyorum ama noodle yiyesim tuttu işte😂
SiriusA Udu aa kola benim kırmızı çizgim mesela 😂 bütün pis şeyleri yerim ama kola asla içmiyorum. Bu nedenle hanfendilerden helal olsun diyenleri duydum 🤪 Not: bilmeyenler için Seda sayan çorap kadınıyım videosu 😂
minikpankekim Baby66 kiz ye nolcak aaa. Benim en basinda kokusuna midem bulanmisti dahada canim cekmiyo sen ye gitsin nolcak🤔
ednurr55 Baby66 neden zararlı bu kadar bende severim benim hamileliğim daha yeni ama 4 buçuk haftalık
_edakrsu22 Baby66 bana göre çok sağlıksız normaldede asla yemem ama mesela bende koladabn vazgeçemiyorum canınız çekmiş yiceksin mecbur ama sık sık yemeyin
Adacan Baby66 kendin yap evde marketten al sebzeli soyalı falan çok güzel tarifler var. Ki ben çin restorantina gidip sushi ve noodle yedim aserdim çünkü 😁
Baby66 Adacan sushiyi düşünemiyorum bile yaa çoook seviyorum ama napalım beklicez artık doğumdan sonra çıkarırız acısını 😂😂
Umrangunes Bu postu okumadan 5 dk önce eşimle noodle mi yesek diye konusuyorduk okudukça daha cok canim çekti valla gidip yicem hemen 😁
Adacan Baby66 valla ben yedim ama çiğ değil hafif pişmiş yedim mükemmeldi tadı da 😁 oğlumda yememistim bacağında iz var sushi izi o diyorum ben ona bı onu yememistim çünkü hahahah tabi batıl inanç bu ama hosuam gidiyo 😁