Öncelikle ikinci sezaryenim olduğunu söylemek istiyorum. İlk sezaryenim o kadar berbat geçmişti ki (geçen yıl şubat ayında) korkudan tir tir titriyordm bu ameliyat sabahında hastaneye gideceğimiz için. Aynı doktor aynı hastane de olacaktım yine. Sadece anestezi uzmanları ve hemşireleri değişmişti hastanenin. Anestezi Uzmanı çok önemliymiş kızlar. Hiçbir şey hissetmedim iğne vurulurken belimden. Limon yemediğim için kanamam az oldu ve dikişim kolay oldu. İlk 5 dk içinde bebeğim doğdu ve fotoğraf çekildikten sonra götürdüler. 20 dk en fazla sanıyorum bende odaya çıktım. Bebeğim beni orda bekliyordu 😊 🙏🏻🧿 annem eşim kvalidem herkes oradaydı eşimin beni ameliyata gönderip karşılaması çok hoşuma gitti söylemeden edemicem ve ben gelene kadar odayı süslemişlerdi 😊 oğluma doktorumun ismini verdim , duyan bana çok şaşırdı önce 😄 iki bebeğimi de aynı doktor da doğurdum , adı da hoşuma gidiyordu. Büyüyünce onun gibi doktor olur inşallah 🙏🏻💙 ameliyat sonrası uyuşukluk geçmeye başlayınca çok acı hissetmeye başladım, iğne yapıldı dayanamayacak kadar şiddetlenince ağrım , çok çok etkili bir serum taktılar ve birdaha ağrı hissetmedim. 6 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptırdılar ve sıvı tüketmeme izin verdiler. Bol bol nescafe (spinal den kaynaklı ağrılara birebir) , sütüm artsın diye humana still tea , su tükettim. Gece boyunca yatınca zor kalktım yatmamanızı tavsiye ederim kızlar , sürekli yürüyün. Annem durdu başımda yardımcı oldu. İlk sezaryene göre çok daha çabuk toparlandım. Sabah hastane den çıkarken korse taktım. Ve hala takıyorum 18 gün bitiyor bugün. 20 Ekim de Sabah 8:37 de doğdu oğlum 💙🙏🏻🥰 hastaneden çıktığımdan beri ayaktayım kızlar , çok şükür geçti gitti. Göğüs ucu yaram olmadı şükür ki. Doğumdan 2 ay önce göğüs ucu kremi kullanmaya başlamıştım. Doğuma 1 hafta kala da gümüş kapak kullanmaya başladım. 1 hafta oldu gümüş kapağı çıkaralı o zamandan beri kullanıyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Hamile annelerimize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏻😊 sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım 🥰