Merhaba sevgili anneler, yaklaşık 1 ay önce annemi kaybettik covıd sonrası birsürü sorun hastalıklarla 9 ay birlikte boğuştuk, annemi kurtaramadım, hamileliğimi anneme hastanede refakatçi olarak kaldığım zaman öğrendım annemi bu süreçte yanlız bırakmak bana uygun gelmedi ki bulaşıcı bir hastalığı yoktu. 3 ay kadar hastanede beraberdik asla bakıcı istemedi sürekli hasta bakıcısı falan dinlemek için ayarladğımda hasta psikolojisiyle, terk edilme korkusuyla kovdu ,beni yanında istedi annemin son günlerinde, eşim yurtdışından geldiği için bir hafta vakıt gecırmek istedim, sonrası ameliyat vs derken günlük olarak yıne herzaman yanında oldum. Annem vefat etti kalp krizi dedıler ameliyattan çıkamadı. Bugün bana tam bir ay sonra telefon geldi verem savaş dispanserliğinden doktor aradı, acıl gelın test yapmamız lazım pozitif tüberküloz hastasıymış dünyam başıma yıkıldı tam bir ay sonra bunu Öğrendik ve hamile olduğum için rötgene giremedim, tam olarak hastalık nerede geliştiğini bilmiyorlar araştırıp tekrar bana dönüş yapacaklarmış burada tek ben değil bebeğim ve eşim de risk içeriyor, bana bulaşmış olsa tedavi mümkün değil hamileyım ve bunu duşundukce kafayı yiceğim Allah kimsenin başına vermesin, duşundukce beterin beteri varmış annemi kaybettim hamileyım falan derken bu başıma geldi, daha önce bu tarz bi durum varmı aranızda yaşayan temaslı tedavi gören.