bsr0101 kızlar düşük riskim var sabah 2 akşam 2 progestanı fitil olarak alıyorum ama alınca daha çok kanamam oluyor lekenmem oluyor 1 hafta ara vermiştim hiç gelmemişti şimdi geri başlayınca geri gelmeye başladı böyle bişey yaşayan var mı
Zmraemr bsr0101 Dr şu zamana kadar kullanın demiştir mutlaka aksatmadan kullanın bence.Belki onun da etkisi var .Ve az da değilmiş sabah 2 akşam 2 riskiniz var baya demek ki
Arzu_uu bsr0101 doktor bıraktırmadığı sürece hiç bırakmamanız lazımdı bende günde 3 kere kullanıyordum bıde üstüne iğnede kullanıyordum kanama artınca sen kendını yormazsan ağır iş yapmazsan ilaçları düzenli kullanırsan kanama ve lekelenme bır kaç güne azalıp gecıyor çok gecmış olsun
SemaArin bsr0101 O İÇİNDEKİ KANAMAYİ ATİYODUR DIŞARI YANİ İCERDE OLAN KANAMA ALANİNİ DIŞARI ATIP İCERİYİ KURUTUYOR
bsr0101 Zmraemr evet canım 1 haftadır hastanede yatıyordum çok kanamam olmuştu şimdi kullanmaya başlayınca geri başladı zaten doktor kanama alanların hala var dedi acaba temizliyor mu içeriyi
bsr0101 Arzu_uu çok kanamam olunca doktor bıraktırmıştı kullanacak durumda değildim hergün pruloton iğnede oluyordum hastaneden çıkınca kullan dedi hastanede herşeyim bitmişti kullanınca geri başladı inşallah geri biter
bsr0101 Emir_2017 doktorum öyle önerdi daha etkili olduğunu söyledi zaten hergün nerdeyse içtiğim 8 ilaç var çok ağır oluyor ondada olabilir
Sinemliiii bsr0101 benimde kesenin etrafında bir kanama vardı şuan çok azalmış durumdaymış şükürkü darısı size olsun inşallah 🙏🏻 araştırmıştım bazen yol bulursa dışarı çıkıyormuş o kanama alanı bulamazsa vücut bir süre sonra emmeye başlıyormuş bol bol su için ve dinlenin
SemaArin bsr0101 ARKADAŞIMDA DÜŞÜK RİSKİNDEN YATTİ SONRA FİTİL KULLANDI 2 3 KERE KANAMASI GELDİ DOKTOR İÇİNDEKİNİ ATMIŞ İÇERİ KURUMUS KORKMA DEDİ
bsr0101 Sinemliiii benimde kesenin altında kanama alanlarım inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi 🤲
Kpnk22 Bende 6.5 hftalik hamileyim düşük riskim yoktu dün kan geldi hafif leke şeklinde bugün gttim küçük kan damarından sızan kanamlar dedi korkulcak bişey yok bikac gün devam edebilir dedi ama yine de progestoren basllati 10 gün kullanicam