gamzeozer16 Kızlar 33 haftalık hamileyim eşim gripti yanaşmadım ama banada geçti sanırım dün geceden beri burnum tıkalı zencefilli ballı çay içtim ama bogazımın acısınıda geçirmedi bugünden beri yatıyorum :( öneriniz varmı malum ilaç içemiyoruz hastaneye gitsemmi yada önerdiğiniz bişey varmı
Brvntncy gamzeozer16 Canım malesef bende aynı durumdaym hastaneyr gttm ama ilaç vermedi nane limon ıhlamur iç dedi bende otlarla iyileşmeye çalısıyorm işte ama hafifletti biraz olsun . Limon yemeyi ihmal etme çok geçmş olsn 😇
Hacer7 gamzeozer16 doktorunuzun numarası varsa bence bir mesaj çekin danışın size bilgi verecektir nane limon da için inşallah geçer kısa sürede 🤗
Sina gamzeozer16 cnm bende öyleym dr m bana illadin burun spreyi boğaz spreyi we balgam sökücü werdi şurup
Duygu_k gamzeozer16 limon ve bal 🍯 Boğaz acısına gerçekten iyi geliyor bir dönem ben de yakalandım ilk defa limon yedim hayatımda 🙈 yatmadan önce ve sabah kalktığım gibi bal yedim boğazı yumuşatıyor gerçekten. Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻
gamzeozer16 Brvntncy sagol canim bende korkuyorum bebege biisey olurmu falan diye ondan acaba diyorum gitsemmi gitsemde yapmazlar bişey diye gitmek istemiyorum:)
Brvntncy ALLAHIN izniyle bişey olmaz canım meyve takviyeside yap ıhlamur filan tez zamanda iyi olırsn inşallahh 🙏😇
gamzeozer16 Doktorumun numarası yok canm işte meyve cay corbalarla geciririm inşşallah 🙏 bebege bişey olmasın da gerisi mühim değil 🙏🙏
Anur gamzeozer16 canim limonu kabuguyla birlikte kagit gibi ince dilimle tuzla ye biraz acı oluyo ama cok fayda ediyor