Sedaaa95 25 günlük oğlum var Ana kucağı kullanmak istiyorum ne zaman kullanmaya başlayabilirim sizce 2 aylık olmasını bekliyorum ama buna gerek var mı kızlar siz ne zaman kullanmaya başladınız
fatmaa37demi5 Sedaaa95 kızım için 4moms almıştım ama hiç sevmedi yatmak istemiyor. Yenidogdugunda 1 2 defa uyudu sadece. Yarın 40 günlük olacak. İleri ki zamanda sever inşallah
Kelebekk-0307 Sedaaa95 beklemenize gerek yok ki hemen kullanabilirsiniz benim bebegimde pek sevmedi maalesef bir kaç ay zorla kullandk o kadar inşallah sizinki sever
Sedaaa95 fatmaa37demi5 Ben daha hiç kullanmadım 2 aylık olsun diye bekliyordum ama şimdide kullanılır sanırım. İnşallah benim oğlum sever😊
fatmaa37demi5 Sedaaa95 tek tesellim ikinci el almamdi 😬 şimdiden dolap uygulamasına satışa koydum bende tekrardan eğer sevmemeye devam ederse en azından satılsın
Sedaaa95 fatmaa37demi5 Yani mantıklı yoksa boşa almış olacaksın en azından satılsa iyi olur 😊 bende sevmezse öyle yapayım bari iyi aklıma getirdin😁
fatmaa37demi5 Sedaaa95 aynen öyle yapacak bir şey yok 😅 gerçekten öyle büyük hevesle aldım ki ama sevmeyince yapacak bir şey yok
Sedaaa95 fatmaa37demi5 Bende çok hevesli aldım akşam buraya yazdıktan sonra denedim kalkmak istedi ağladı kucağıma aldım uykusuzdu ama yarın tekrar deneyeceğim artık bende😁