Eminenur2 Aranızda eskisehirde Turgay Şener e detaylı ultrasona gideniniz varmı nasıldı ve ücretini biliyormusunuz☺️
Ayldz Eminenur2 Eylül ayı sonunda gittik, gayet ilgili detaylı inceleyerek bakıyor. Detaylı ultrason için işin uzmanları perinatologlar ancak radyologlar da bakıyor Alper hoca gibi.
26120 Önümüzde ki ay gidicem bende alper hocayı düşünüyordum ama doktorumuz kesinlikle turgay hoca dedi inşallah iyi sonuçlar alırız
twofruits 26120 ben Alper beye gitmiştim aşırı olumlu bir insan bebek dönmediği için bir saat boyunca bekledi uğraştı Güler yüzlü aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayan biri
azime-26 Ben yaklaşık 1.5 ay önce turgay beye gittim 600 tl ydi benim yarım saat sürdü muayenem doktor da iyiydi ama konuşması sanki herseyi ağzının ucuyla söylüyor gibi anlamakta güçlük çektim
26120 azime-26 evet bende o yüzden alper hocayı düşündüm ama doktor kesinlikle turgay diyor alper e kendi isteğinle gitmek istersen git dedi uzman olan Turgay beymiş sanırım alper hoca için o perinatalog değil dedi ama korkuyorum bende ters kötü bir şey söyler diye
twofruits 26120 sizin kararınız belki arkadaşıdır nerde yaptırdığınıza doktor neden karışıyor onu anlamadım
Eminenur2 Yorumlarınız için cok tesekkür ederim aradım turgay beyi fakat doluymus randevu cok uzak bir tarihe verebiliyor baska onerebileceginiz biri varmı kütahyadayım ben ama orda yaptırmak istiyorumda
Eminenur2 26120 ayın 29 una veriyor o zamanda benim detaylı ultrason için zamanı geçmiş oluyor malesef
Yagmursnr Benim haftaya randevum var Turgay hocaya. 600 tl dedi ücret için. Alper hoca radyolagmuş Turgay hoca ise kadın doğumda prof. Ama Alper hocanın görüntüleri de şahane.