Minikmucizem199 Aylin0305 ilk doğumum suni sancıyla oldu onla doğum daha hızlı ilerliyor iki gün hastanede yatıktan sonra suni sancıyla doğum yaptım bir saat sancı çektim doğum yardım saat sürdü benim için sancı daha zordu 42 haftada geldi kızım
Ezgihrcnn Aylin0305 ilk kızımda 6.5 saat sonra doğum yaptım. Epidural aldım süreci yavaşlatıyo o bilgin olsun. İkincide 2.5 saat sonra doğdu suni sancıyla epidural almadım
Efy11 Minikmucizem199 iki gün mü suni sancı aldınız? Doktorlar bekliyor mu o kadar ? Bende 40+ lardayım bakalım ne diyecek bu hafta kontrolde :( suni sancı hiç açılma yoksa da veriliyor mu yoksa sadece açılma varsa mı verilir
Minikmucizem199 Efy11 benim hiç açılma sancı yoktu canım birgün yattım hastanede fitil verildi ertesi gün 3 te suni sancı verildi 4 buçukta kızım doğdu kendi sancım olmuyor çünkü bir hafta vermişti doktor o yüzden 42 haftaya kadar bekledik
Hunal Suni sancı 24 saat alınabilir daha fazla veremezler. Benimde doğumumda 24 saat aldım. Hemen kestiler o zaman demişlerdi. Doğumda 20 dk sürüyor
Aylin0305 Hadi inşallah bi kac saat icinde bende dogum yapar kurtulurum cok korkuyorum dogrusunu soylemek gerekirse kendi sancilarimla gitmek istedim ama sancim yok