Elif927 ftmdyn22 Ben bir tane de kalın polar aldım fazla mı oldu acaba üşürsün dedikleri için ama sade bi polar değil koalası var çok mu çocuksu kaçar hiç polarlı sabahlık alan görmedim herkesin takımın sabahlığını gördüm şimdiye kadar
Elmir-2525 Terlik hangi model sectınız ben ıkı6 gun dur kafayı yiyorum ne gıyınıcem ustume ayağıma oyle çıkıp gezme sansım yok. Fıkır Alicak kimsem de yok. Hırka dusundum hırka da uzun duzgun yok.. Pıjama ya yaksan. Hastanede şık olmak istiyorum 😊
Elif927 Elmir-2525 https://ty.gl/tmmhv3kjma Ben pahalı aldım indirime girmiş aldıktan sonra indirime giriyor ya sinir oluyorum . Çeyizlik yeleğin varsa evt kısa oluyor biliyorum ama yakışır yani güzel gösterir yada örgü şallar oluyor varsa aklında olsun .
Aysenurozs Elif927 amin inşallah ben daha önceden pentiden sabahlık gibi bir hırka aldığım için üstüne giyinirim diye düşündüm ☺️
Elif927 Aysenurozs Pembiş bir tane vardı almayı düşündüm çok güzeldi fakat bedenime göre bulamadım ben bol seviyorum 🙈
Elif927 Elmir-2525 Çok zannetmiyorum foto çekiyoruz ya işte o ara ayağımızda olsun her zaman anne olmuyoruz şirin gözükür 🤷♀️😊 ayağı rahat eden varsa yumuşak diye yürüyebilir ama doğumdan sonra giyilir diye tahmin ediyorum . Bana kalsa hiç almazdım da zorladılar 🙈
Aysenurozs Elif927 Penti Koyu Gri Mama Stone Relax Sabahlık https://www.hepsiburada.com/penti-koyu-gri-mama-stone-relax-sabahlik-p-HBCV00000GNG0O?magaza=PENT%C4%B0&isFashion=true&url_src=ios-product-detail belki fikir olur fiyatı da uygun ben tesettürlü olduğum için böyle bişey aldım rahat edeyim diye hem rahat hem geniş
Elif927 Aysenurozs Ön tarafı kullanışlıymış gri favori rengim de biraz süslüyüm heralde dantel mantel gözüme çarpıyor hep 😁🙈çok teşekkür ediyorum 👍🌷🌷
Elif927 Aysenurozs Fiyatı gerçekten güzel önceden görseydim alırdım şimdi almak istediğim son şey sabahlığıda güzel olsun yok sa bir tane daha lohusa takım koydum valize 😊
Aysenurozs Elif927 gayet rahat görünüyor hastanede rahat ettirir inşallah ☺️ Bende bir tane daha normal pijama takımı almak istiyorum ama daha bulamadım şimdilik bir gecelik bir pijama takımı var bir tane daha alsam yeterli olacak
Elif927 Aysenurozs Diloss00 ın paylaştığına bak ben aldım gayet kumaşıda güzel 👍 tavsiye edebilirim 😊
Bellacaio Elif927 gönlüne göre olsun her şey🫶🏻🌸 2015 ten beri panik atak var bende de, o an sadece kavuşmayı düşünüyorsun. Farklı bir his ve hormonlar🙏🏻 merak etme güzel olucağına eminim
Elif927 Bellacaio Allah razı olsun gerçekten yaşamış biri olarak bunu söylemen moral verdi bana 😊 inşallah sağlıkla kavuşalım hepimizde gönlümüzdeki güzellikleri yaşayalım inşallah 😊🌷🤲🏻