bendiyebiriii 16+4teyim. Karnımda iki minik dokunuş gibi bir şey hissettim. Gaz olmadığına eminim ama daha ilk çocuğum olduğu için bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum. Sizce çocuktan olma ihtimali var mı?
Mysmrt bendiyebiriii ben de o haftada hissetmeye başlamıştım bebek olma olasılığı yüksek benim de ilk gebeliğim🥰
biranneadayi15 bendiyebiriii ben 17+3 ilk hissetmiştim gece uyurken sol kasığımdan yukarı doğru Mısır patlıyor gibi pıt pıt çok derinlerdeydi 19 haftadan sonra netleşti bebiş ama fazla aktif değil uykucu genelde
_mmmmellek bendiyebiriii 16+2 his ediyorum 17 olduk çok net ayırmak oluyor yani bebek haraketimi gaz mı bende hiç gaz felan olmuyordu o yüzden belki de ayırd edebildim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
melikesenq Bence karnındaki yağ dokunun kalınlığı etkili olabilir, ben çok zayıftım fazla net hissediyordum hareketlerini, çevredeki herkes biz o kadar hissetmiyorduk diyor ilerleyen haftalarda bile…
bendiyebiriii melikesenq yani kilolu değilim çok yağ tabakam yok diyebilirim😅 teşekkür ederim cevabınız için🌸
bendiyebiriii Mysmrt tam kasık değildi daha yukardaydı. Bebeğim sağ da o şeyi de sağda hissettim. Böyle iki minik dokunuş gibi, kalp atışı gibi değişim bir şeydi
Mysmrt bendiyebiriii evet bir iki hafta sınra daha net hissedersin ben şu an içimde gezmesini izliyorum resmen çok güzel 🥰
bendiyebiriii biranneadayi15 aynen ben de otururken öne doğru eğilmiştim sanki kasıktan yukardaydı. Ay bilmiyorum o mudur acaba🙄🫠🫠