angela4 Bebeğim 28 günlük gece de gündüzde uyumak istemiyor sallıyorum masaj yapıyorum kucağımda gezdiriyorum sırtına vuruyorum gazı çıkıyor aslında düzenli olarak kontrole de gittim 4 gün önce doktora gittik söyledim gazı var galiba diye başka bişey bulamadı gazdan ağlıyordur dedi damla aldık ama değişen bişey olmadı ağlıyor uyumak istemiyor saatlerce sallıyorum 5 dakika uyuyor gözünü açıyor ağlayarak aranızda bu durumu yaşayan varsa önerilerinizi bekliyorum
nsaydn angela4 şöyle ki ben 12 sene önce kızımı doğurduğumda bu sıkıntıyı yaşamıştım. Gaz değildi ama uyumuyordu. 2,5 yaşında okula başlayana kadar da uyumadı. Hep uykusuz bir çocuk oldu. Denemediğim şey kalmadı. Ama çok kısa süreler uyuyup uyanan bir çocuktu.
Nsrn1 angela4 benimki de sadece memede susuyor emzik niyetine kullanmaya başladı delirtiyor beni 🤦🏻♀️
papatya56 angela4 Benimki 6 aylık uyuması 10 dk ayagımda sallıyorum şimdi yataga koyuyorum 5 dk sonra kalkıyo
angela4 Nsrn1 bu durumu bende yaşıyorum önceden susuyordu kucağımda şimdi ne yaparsam yapayım bırden ağlamaya başlıyor üzülüyorum elimden bısey gelmedkce ne bu gaz olayı ya valla düzgün bir ilaç çıksa piyasaya rahat etse insanlar
Fatmaaparlak Benim kide uyumuyo canım doktora söyledim her bebek aynı olcak diye bişey yok sizinde şansınıza bu model düştü dedi😀
Nsrn1 angela4 aynen öyle nasıl bir gazdır ben anlamadım çocuk ıkına ıkına bir hal oldu uyutmuyor bir türlü sancı
kaderbylozturk angela4 batıl ınanc oluxak ama annemde oyleymıs ismi ağır gelmiş demiş hoca adını değiştirmişler düzelmiş ne kadar doğru bılmıyorum
angela4 papatya56 Sizinki de mi gazdan uyumuyor valla ne yapacağımı şaşırdım şuan bunu yazarken beşiği sallıyorum bilmiyorum sakinleştirmek zorlaştı bebeğimi yenidoğan benim bildiğim uyuyor gaz olayını duydum ama sabahtan diğer gün sabaha kadar da durmadığını duymadım bebeğin 🤦🏽♀️🤷🏻♀️
Nsrn1 angela4 aynı sorunu sizinle hemen hemen aynı haftada eltim kızında yaşamıştı. İnşallah zamanla düzeliyor sabredin ve lütfen yardımcı olabilecek biri varsa destek istemekten çekinmeyin
angela4 Nsrn1 annem var güveneceğim farklı bir memlekette yaşıyoruz annem çalıştığı için gitti başka da kimse yok burda çağırdı beni yanına sanırım bir süre annemle kalsam iyi olacak çünkü hiç uyuyamıyorum sarhoş gibi geziyorum ortalıkta
Nsrn1 angela4 bu yorgunluk sizi hem fiziksel hem psikolojik olarak çok etkiler. Sütünüzü de etkiler azalma olabilir. Kendinize dikkat edin ve en doğru kararı verip biraz dinlenme fırsatınız nasıl olacaksa onu yapın 😊
angela4 Nsrn1 Sütüm sahiden de azaldı aslında yemeğimi de yiyorum kuru yemiş vs de dediğiniz gibi yorgunluktan azalmıs olabılır sütüm herşey yoluna girer umarım🤲🏼
esmanurum angela4 merhaba belki cocugunuzub kulagi agriyordu.bir ilac yazdirin doktorunuza,ya da genelde ne yaparlar kulak agrisi icin.lavanta yagindan masaj edin cok hafif,belki oyle uykuya dalir,lavanta sakitlesdirir
Nsrn1 angela4 kesinlikle yorgunluktan ve stresten. Siz stres yaptıkça bebeğinizin huzursuzluğu artacaktır. Tecrübeyle sabit ben çok yaşıyorum bunu. Rabbim yardımcınız olsun inşallah rahat bir uyku çeker güzelce dinlenirsiniz hem siz hem de minik bebeğiniz ❤️
angela4 esmanurum doktor birşeyi olmadığını söyledi çok şükür gaz dedi ama bana tuhaf geldı bu gaz olayı resmen saatlerce ağlayası geliyor ne yapacağımı şaşırdım iyice
Fadmet angela4 ah ah neler yaşadık o ilk aylarda emerken uyurdu yatağa koyduğum gibi uyanırdı. Sizden ayrılmak istemiyordu bir de gazı olduğu içinde uyuyamıyorlar. Önerebileceğim şey duş aldırmak belki rahatlatır biraz. Onun dışında da ilk zamanlar genelde böyle oluyor biraz sabırla geçecek hepsi
angela4 Fadmet benimde aklıma duş geldi birazdan yıkarım belki rahatlar o zaman birazda olsa uyuyor sizin bebeğinizde ne kadar sürdü bu durum gerçi bebekten bebeğe değişir ama ortalama kac ayında düzelir bebeğiniz uyumadığında siz nasıl dinleniyordunuz