Beyza-Nur1 Merhaba hanımlar kızım olacak isim konusunda kararsızız sizce erva mi buğlem mi? İkisinin yanina yakışan isim onerileriniz de olabilir siz ne koyardiniz
Annesininportakali53 Beyza-Nur1 Erva anlam olarak daha hoş buglem anlamı farklı diyorlar nette yazan değilmiş ama neden se bana buglem ismi daha naif ve hoş geliyor
29102020--- Beyza-Nur1 nasipse benim de bir kızim.olavak adını BUĞLEM ❤️ koyacağız Bana da Buglem daha hoş naif geliyor
berceste5155 Beyza-Nur1 bence erva ismi daha güzel bu konuda daha önce linçlenmiştim ama yine de söyleyeceğim buğlem ismi aslında manasız diyorlar internette geçen anlam sahteymiş iyice araştırmanızı tavsiye ederim
Beyza-Nur1 Annesininportakali53 eşim isim konusunu bana bıraktı ilk basta da erva ismini ben beğenmiştim buglemi görene kadar buglem daha hoş geliyo kulağa ama araştirinca erva daha mantıklı geliyo karar veremedik
Fatovebebegi Beyza-Nur1 kızımın adı Asel erva Melek erva guzel mesela Bı,yazı okumustum Peygamber efendımız kızınıza erva adını koyun cok hayırlı bı ısım diye,yazıyordu ne kadar,doğru bilemem ben,ınandım
Annesininportakali53 Beyza-Nur1 valla bilmiyorum canım anlamlı olması da önemli ama kulağa hoş gelmesi bir tık benim için daha önemli çünkü insanlar anlamından çok ismi telaffuz ederken söyleyişe bakiyorlar anlamını herkes bilmiyor örnek vereyim Duha anlamı çok güzel ama tek kullanımda bana pek anlamlı gelmiyor açıkçası tabi kendi fikrim Erva anlamı güzel ama söylerken nedense bana bir tık ağır geliyor buglem daha hoş🧡