2prenses1prensannesii İyi akşamlar anneler nasıl gidiyor durumlar nasıl bende kasık ağrılarım bacak ağrılarım başlamış mide yanması ve afedersiniz sık sık tuvalete gitme var 25+4haftalık olduk paşamla 💙👼 bir hafta ileriden gidiyormuş sizler ne kadarlık oldunuz ?
Eldgrn 2prenses1prensannesii 24+5 iz bizde en son 22+4 de gittim detayliya birdahaki kontrol 2 hafta var en az şükür herşey yolunda bizim kız bayağı haraketli bir sağa bir sola gidip geliyor 🤣🤣 merka içinde bekliyoruz görüş gününü bu aralar sabahları veya gece olsun yatakta dönerken göbek ağrısına uyanıyorum bazen yatak başlığından destek alıyorum mecbur sorunumuz yok şükür
Mucizebebek2 2prenses1prensannesii pazartesi ogrenicem inşallah cinsiyet tahmini yapanlar yada cevremdekiler kız diyor ama ben erkek hissediyorum nedense sağlıklı olsunda kizada ihtiyacım var erkeğe de
123ipek- 16+4teyiz kızımız olacak inşallah. Bende de kasık ağrısı var ne sağıma yatabiliyorum ne soluma uykusuzluktan ölücem galiba 😁
2prenses1prensannesii Eldgrn benimki uyanık biraz 😅 keyfi isteyince oynuyor birde yatarken hareketleniyor oynadığında kızımın elini koyuyorum karnıma hemen kesiyor hareketi 😅😅 geri çekince başlıyor yine
Eldgrn 2prenses1prensannesii 🤣🤣 hepsi aynı valla bende elimi koyuyorum duruyor çektiğim an başlıyor daha demin oturuyorum göğüs altıma yani tam altı değil biraz altı oralarda vuruyordu elimi koydum hemen durdj essek 🤣🤣 🥰