Taila Arkadaşlar oğlum 4.5 yaşında sezeryanla oldu sezeryan sonrası vajinal doğum yapanınız varmı? Bana imkansız gibi geliyor 🙈 varsa yapan hanımlar tecrübelerinizi paylaşırmısnz
Gizemada Taila benim doktorum en az 5 seneden önce önermiyorum dedi yapanlar var evet ama ben anne için ve bebek için o riske giremem dedi 3,5sene üstüne geçen cuma tekrar sezaryen oldum
Bisaniye Taila arkadaşım yaptı üstelik göbek fıtığı vardı :) ama başardı :) kızı 3,5 yaşındaydı ikinci bebişi geldiğinde.
Taila Benimde gözüm kesmiyor vallahi sezeryan olur büyük ihtimal ama varsa yapan kolay gecen arkadaşlar beşki cesaret alırdık 🤔
Taila Hacer7 hep Polikliniğini görüyorum da acaba yapıyomu herkes diye merak ettim benimde etrafımda hiç yok
Taila Yaseminmericli hiç bi problemi olmadımı bide doktorlada aşakalı bu sanırm ya.. isteğe bağlı yaptı değilmi?
Gamzecatalbass Ssvd türkiyenin ilk ve tek anne grubunu takip etmeni öneririm Facebook'ta bende ssvd yapmayı düşünüyorum 35 haftalıgiz kesinlikle yapan çok annemiz var😊
esmaefe Gamzecatalbass ya ben de normal istiyorum 5 buçuk yıl geçti ama hiç cesaretim yok. Sanırım her doktor da ssvd yapmıyor.
Gamzecatalbass esmaefe öncelikle kendinize güvenmeniz gerek ssvd desteklese bile doktor gebenin kendisine olan güvenine bakıyor. Hangi sehirdesiniz söylediğim sayfada ilgilenen doktorlarin listeside mevcut
Nazli71 Benim ilk gebeliğim sezeryan pşdu aradan 6yıl geçti şimdi 34 haftalık hamileyim. Doktoruma sordum normal doğum için risk alamam dedi. Gittiğim hastane devlet hastanesi normal doğum teşvikli olmasına rağmen. Bende kabul ettim ne yapalım nasip artık.
Gamzecatalbass Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlığı. Benim sezaryen doğum sonrası çok kötü geçti o andan itibaren ikincisi olursa kesinlikle destekleyen bi doktor bulma kararı almstm.bulamasaydim nasıl bi yol izlerdim bilemiyorum gerçekten. Garantisi yok tabiki her doğum gibi ama yinede tekrar ameliyat fikri beni korkutuyo hala