Gamzenrr Narinsuu gebeyim diye kayıt açtırırsanız eğer sigortanız yoksa 9 ay boyunca gebelik ücreti alacaksınız
1erkekkannesiiii Narinsuu aşı ve kontrol için çağırıyorlar canım 20. Haftada ve 24. Haftada tetanoz için gittim bide doğurduktan sonra bebeğin aşıları için çagırıyorlarmıs vs vs
Son-ali295 Ben hamile kaldigimda hangi sağlık ocağına kayıtlı olduğumu bilmiyordum zaten sağlık ocağı arıyor beni aramıştı ararlar bence ama garanti olsun diyorsan kayıt ol
Narinsuu Gamzenrr benm sigortam var ama doğuma yakın işten çıkmış olacağm. O zaman işsizlik maaşı veriliyr mu?. Gerçi o zamana kadar kpssyle atanma ihtimalim de var. Hala atanmamş olursam işsizlik parası alabilirim dmi ?
Narinsuu Allah Allah. Hiç kimse de demedi git bildr diye tesadüfen duymasam demek haberim de olmayacak 🤦neyse daha erken bı kaç haftaya gideyim ben de teşekkür ederim kızlar
Gamzenrr Narinsuu e devletten bak canım işşizlik maaşı diye orda tüm bilgilerin çıkar ona göre tekrar başvuru yapabilirsin
Karadasesra Narinsuu aa benim sağlık ocağım istanbulda ben erzurumda yaşıyorum hamileliğimi erzurumdan görüp 7. Haftamda aradılar kaydımı erzuruma aldırdım o hafta erzurum sağlık ocağı aradı
Hilal3425 Sağlık ocağı direk aradı beni ben gidip bildirmedim gebelik testi pozitif çıkınca sisteme düşüyor hamile olduğunuz