Tosbik Fatmavsn valla biz 9.haftamizda falandik kan uyudmazligi ignrdini vurdurdugumuzda suan 33haftalik hamileyim hicbir sıkıntı yaşamadik cok şukür
Gldn Fatmavsn kan uyuşmazlığı iğnesi doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre anne yada çocuğa vuruluyor.
Es5ra Bizde de kan uyuşmazlığı var ama iğne 2.gebelikte yapılıyormuş.ilk gebelikte gerek yok dedi hem kadındoğum doktoru hem aile hekimine sordum ikiside 2.gebelikte dedi.tabii daha önce düşük filan olmadıysa.
Elifacar Hayır nikah için yaptık biz hiç bi sıkıntı yok dedi. Eşim pozitif ben negatif çıkıyo haliyle hamileliğimin 6. Haftasında vuruldum kanamam oldu düşük hemde kan uyuşmazlığı için ondan snra bebeğe vuruyolar diye biliyorum ben şuanlık bi sıkıntımız yok çok şükür
SinemAyaz Bazı doktorlar her ihtimale karşı 28. Haftada bazıları da Doğumdan sonra 72 saat için de vuruyorlar benim özeldeki doktor Doğumda vuracagını söyledi devletteki de her ihtimale karşı 28. Haftada vuracagını söyledi geçen hafta vurdu
Fatmavsn SinemAyaz bede konuşucam doktorumla bakalım ne dicek benim şöyle bi sorunum var ilk kan grubuma 0 pozitif dedilet sonra ab negatif dediler şuan a negatif kafam karıştı iyice😂😂
Emresra61 Bizim de esimle uyusmazligimiz var ilk gebeliğim dusuk oldu ondan sonra vurdular iğneyi simdi 34+3 haftalık hamileyim dogumdan sonra yapicaklar diue biliyorum