Edda28 Kızlar bugün doktora gittim bebeğin kafasında 10 mm genişleme var yani sıvı birikmesi deniyormuş tam emin de değil makine eski dedi ayrıntılı ultrasona git dedi bu durumu yaşayanlar var mı
mervebeklevic Edda28 emin değilse makinesi eski ise niye böyle bir şey diyo? Detaylı direkt yönlendirsin bir şey demeden insanı strese sokuyorlar(!) 🤦🏻♀️ Doktorlar da anormal anacım. Kafana takma yavrum bi git bakalım
Nimetkayseri1438 Edda28 benim halamın oğlumda bide arkadaşımın kızında anne karnındayken vardi doğuma kadar düzeliyor demişti Dr hakikaten ikisinde de hiç bisey olmadi vok sukur doğuma kadarda gitti bitti
N_A_Z_L_I_M Edda28 Canım benim sakın üzülme benim oğlumda vardı aynı 10 mm genişleme çok üzüldüm hamileliğim zehir olmuştu. 2 hafta sonra kontrole gittiğim de 8 mm düşmüştü doktor ondan sonra bakmadı bile küçülmüş diye . Bu arada doktor 10 mm önemseme demişti düşer de demişti sakın üzülme benim gibi boşyere.
Edda28 Kendi doktoruma yazdım direk zaten o bile şaşırdı emin olmadan nasıl söyleyebiliyor dedi detaylıya girecektim zaten bu haftalarda git dedi beni ara dedi ama ultrasona girene kadar stresten mahfolucam belli ki İnan moralimiz sıfır
Lunaaa92 Benim bebeğimde de var, takip edilmesi gerekiyor, 11,6 mm inşallah küçülür, benim için de dua edin 🙏🏻
Edda28 İnşallah küçülür ilerlemesin de neden oluyor acaba bana net bişey söylemedi doktor ayrıntılı ultrasonda belli olur tam net söylerler dedi
Lunaaa92 Edda28 nedenini net söylemiyorlar bi çok neden olabilir sorunda olmayabilir diyorlar sizinki sınır aslında zaten takip edilir bir de erkek bebeklerde 12 mm e kadar normal siye okudum bi kaç yerde
Edda28 İnşallah benimde öyle olur erkek bebeklerde oluyormuş evet ama inşallah geriler ilerlemez dualarınızı eksik etmeyin olur mu Perşembe ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah güzel haberler alırım
Edda28 Yarın ayrıntılı ultrasona gidicem canım inşallah bişey çıkmaz yanılmadır belkide ya da düşmüştür ilerlemesinden korkuyorum İnan 3 gündür ne yerdeyim ne gökte allak bullak oldum Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırım inşallah
Edda28 Asiiilmom tamamen doktor yanılması bizimki yani ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah’a havale ettim 3 gün neler çektim makinesi bozukmuş perinatolojiye gittim 3 gün sonra hemen öyle bir şey yok dedi gayet sağlıklı bebeğin dedi yanlış ölçmüş doktor denilen kişi üzerimden yük kalktı sanki inşallah sizlerinde öyle olur bol bol dua ediyorum herkese 3 gün psikolojim bozuldu uyuyamadım sürekli düşün düşün kafayı yücektim çok şükür ki öyle bir şey yokmuş
Asiiilmom Edda28 yaa çok sevindim canim, ne güzel sonunda için feraha varmış , bizler içinde dualarında yer ver inşallah sorunsuz sağlıkla kucağımıza alalim 🤍
Edda28 Asiiilmom inan dua ediyorum çok kişiden duydum doğduğunda hiç bir sorun olmadığını rabbbim bebişlermizi bize bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız onun düşüncesiyle hamileliği geçirmek çok zor Allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun inşallah derdi veren Allah dermanı da verecektir 🤲🏼🤲🏼
Asiiilmom Edda28 Amiin inşallah canım🤲 sonunda sadece boşa üzülmüşüz diyelim yeter, sağlıkla kucağımıza alalim