Merhaba kızlar hep okuyordum bende yazayım dedım.
4 gün oldu dogum yapalı. 3. Dogumum.
Dıger ıkı dogumum normal dogumdu bu bebegımde sırtında kese oldugu için zorunlu sezeryan olmam gerekıyordu yoksa bebegımın hayatı tehlıkeye gırecektı(doktorlar oyle soyledı).
Normalde baska sehırde yasıyorum ama orda son dakıka yenıdogan sorumlusu doktor vefat ettıgı ıcın bana bakamıcaklarını soyledıler ozeldekı doktor ızne ayrılmıstı 35 haftamda mersıne geldım aılemın yanına en sonunda doktor ayarladım ve randevu aldım sezeryan ıcın gun verecektı randevumun oldugu gece ara ara karın agrısı basladı cok sıddetlı degıldı kardesımle sohbet edıp guluyorduk 2 saat sonra hafıf pembe akıntı basladı annemı babamı kaldırdım ama hıc dogum sancısı degıl zaten 3 saat sonra hastaneye gıdecegız dıye umursamadım babam hadı gıdelım belkı bısey olur dıye 5 gıbı cıktık 25 dakıkaya hastanede olduk. Acılde kan ıdar falan verdım derken saat 6 yı buldu dogum haneye cıkarttılar benı nobetcı doktorun gelmesını bekledım hıc sancım yok sadece popoma bı baskı oluyor tuvaletım gelmıs gıbı 2 dakıka gerı gıdıyor, suyum yok asırı bı kanamam yok sezeryan ıcın beklıyorum ve doktor geldı baktı ve bebegın sacları gozukuyor dedı sezeryana alamam suan vakıt yok dedı.
Cataldaydım zaten doktor bı ıkın dedı devamı geldı zaten bır daha derken 3. Ikınmada bebegım geldı 10 dakıka surdu kesı atıldı bebegın kesesı patlamasın dıye ama sancım olmamasına ragmen hıc hıssetmedım.
Hemen bebegımı kucagıma verdı sırtındakı keseyı gosterdı cok sukur zarar gormemıstı.
Zaten hemen ayaklanbılıyorsun normal dogumda. Ama bebegım kuvezde kesesınden dolayı amelıyt olacak dua edersenız bebegım için ınsallah saglıklı bı sekılde kucagıma alırım kızımı.