Muge_K Pnr60 aminnnn inşallah ❤️❤️ Rabbim anne baba olmayı isteyen ve hak eden herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🙏🙏
Mucizebebek2 Muge_K arkadasimada öyle demişlerdi doğduğunda biraz belliydi kafasının büyük olduğu ama şöyle de bişey var 4.500 gram doğdu o çok hissettirmiyodu ama büyüdükçe kafası biraz büyük annnesi falan tokmak kafalim diye sever ☺️
Muge_K Mucizebebek2 😃😃 nasıl içim rahatladı anlatamam 😃😃 kafası büyük olanın zekası çok olurmus dermişim 😃😃😃
Udu Muge_K boylu poslu olur işte fena mi benim babamin kafasida kocaman nolmuş saglik sorunu yoksa azcikta buyuk olsun 🤣, yanliz baslik cok tatli ya yicem 😂😂😂😂
Mucizebebek2 Muge_K motivasyon gibi motivasyon canları sağ olsun büyük kafalı deselerde kaşık kadar suratın kafası ne kadar büyük olabilir 😂
Muge_K Mucizebebek2 bende onu hesaplamaya çalışıyorum doğumda süpriz olmasın diye 😃😃😃 doktora diyorum ki hocam size şimdi bi bebek gostericem bunun kafası büyük mü mesela 😃😃 adam da bikicak benden
Brck0303 Mzgnormann kız klavye azizligine uğramış şimdi post açtı gördün mü bilmiyorum ama bazen bende de öyle şeyler olabilir bir bakmistersen postta
Brck0303 Ozlmalbayrak kız klavye azizligine uğramış şimdi post açtı gördün mü bilmiyorum ama bazen bende de öyle şeyler oluyor isterseniz posta bir bakın
Ozlmalbayrak Brck0303 baktım canım sağol açıklama yapmış sağolsun 🙏 iki gündür fakeler dolu yine öyle bir şey sandım inceliği ile açıklama yapmış❤️
ilkbebekim Muge_K benim de doktorum öyle dedi bi korkutuyor insanı ister istemez, genetik olabilir dedi sonra bi bana bi eşime baktı ikimizin de normal kafalar, doktoru gibi koca kafalı olucak heralde, koca kafalar zeki olur merak etmeyin dedi 😂😂
Muge_K ilkbebekim hahahaah benim de kocama bakıp babasına cekmis dedi. Kocamın surat beş karıştı çıkışta 😃😃 bende dedim ki Türkiye’nin en yakışıklı jönlerinin hepsinin kafası büyük dert etme bak Burak ozcivite Kıvanç tatlituga onlarda koca kafalı yanı 😃
Denizkizi0203 Muge_K benim doktorum da uzaylı demişti alınacak bir durum değil bence sonuçta onlarda insan ve yıllarca bu işleri yapıp artık sürekli olarak duygusal olarak hareket edemiyorlar ..
Muge_K Denizkizi0203 sizinki de iyice abartmış. Yok bizimki ölçüm sonuçlarıyla gösterdi bak su kadar olması gerekirken su kadar ama bi hastalık korkulacak bişey degil falan diye baktım cidden bi tık koca kafalı🤭😃
Muge_K Deletedmom2265 o da değişikmiş ya 😃 50 cm zaten çok çok normalde 60 deyip 50 çıkması komikmiş 😃😃
Deletedmom2265 Muge_K Bizde bir hava sırım gibi kızımız var diye şaşırıyordum nasıl içimde 60 cm çocuk olabilir diye 50 çok normal zaten ama yanlış mı yanlış ölçülmüş işte 😄
Sinem57 Muge_K ya bu doktorlar gerçekten dengesizler ya hamile kadınlara neler soyluyorlar canım hiç üzülme bnle eşimde minyon tipliyiz bana da dedikj bitanesi bu bebegin kafası küçük bu bebek küçük eşimde durdu durdu patladı en sonunda yani bizdende ne çıkacak doktor hanım dedi hemen doktor geri vites AA doğru anne babada çok yapılı değil genetik faktör olabilir dedi bnd hatta testlerini yaptırdım sıkıntı yok ama bi yerde okumuştum down sendrom olabilir mi dedim öyle deyince niye bebeğine onu yakistiriyorsun gayet sağlıklı Bi bebek dedi bnd kızdım hatta yakıştırma değil olabilir yani diye Bi daha gitmedim o doktora çok dengesizler yaaa sende takma
Muge_K Sinem57 doktoruma da pek kızamıyorum canım aslında cunku adam bana her defasında bunun bi sağlık problemi hastalık olmadığını anlatıp duruyor. Sadece iri bir bebek kafası büyük normal doğumda sana sıkıntı yapabilir diyor. Ama şimdi bi anneye de her ne olursa olsun bebek koca kafalı derse biri nasıl bişey cikicak acaba diyip durur yanı 😃😃
Muge_K Deletedmom2265 hahah boylu poslu kız çiti piti minnos çıkmış. Ben onda bile ay nasıl 60 cm çocuğu normal doğururum acaba diye düşünürdüm. 🤭😃😃 boy neyse de bu kafa ölçüsü her hafta büyücek mi acaba
_almirasmom Muge_K bende kızımı hep koca kafalı olarak karnımda sevıyorum 1 hafta onde gıdıyo kafası doktorada dıyorum kızım koca kafalı olcak dıye🤣
Muge_K _almirasmom artık şey diye düşünmeye başladım olsun öpülecek daha çok alan olur falan diyorum. 😃😃
Sinem57 Muge_K iste bnd onu diyorum canım aslında kötülükten değil sadece öyle Bi anda söylenince insan bozulup alınıyor aslında hakaret değil ama sanki kötü bisey söylenmiş gibi oluyor🤣🤣