Seyma0323 gvnmte Anladım canım sende dikkat et🤲🥰 hafifledi şimdi dediğiniz gibi şiddetlenirse giderim
Yeso59 Seyma0323 benim bugün karar verilecekmis doğsun mu diye ay çok korkuyorum 🤭🤭🤭 hep normal doğum isterdim ama su azlığından sanırım mümkün olmayacak canım
Seyma0323 Yeso59 Sağlıkla gelsinde gelme şekli önemli değil canım🥰 Korkma haftanda güzel rabbim yardimcin olsun🤲
Seyma0323 Yeso59 Benimde hâlâ belime vuruyor ama bi türlü şiddetlenmiyor😆 kahvaltıdan bir kaç saat sonra geçmezse doktoruma yaziyim diyorum
Seyma0323 Yeso59 Seninki en az 1 hafta daha beklese super olur🤭 ben doktora yazmadım baya azaldı hiç yok değil ama azaldı baya daha çok olsaydı yazıcaktım sen nasilsın🥰
Yeso59 Seyma0323 iyi hadi daha doğum sancısı değildir ozaman azsa bende şuan iyiyim cnm kontroldeyim dün 3 4 olarak ölçtüler suyu bugün başka doktor 5 olctu,sabah yemek yedirmemislerdi sezeryana alabilirler diye sonra öğlen yemek geldi beklemedeyim yani
Seyma0323 Yeso59 hafif hâlâ varda ama şiddetlenmedikçe sorun yok diye biliyorum. Bence en az 1 hafta daha seni götürür o su, rabbimizden hayırlısı haftanda güzel
Yeso59 Seyma0323 valla cnm şuan 2 hafta daha beklese çok iyi olur modundalar ama su biterse diyede herşeyi hazır tutuyorlar ciğer geliştirici vs herşey yapıldı suanlik acil birşey yok beklediği kadar beklesin dediler
Seyma0323 Yeso59 Benim arkadaşım 36+0 doğum yaptı bebek kuvözede girmedi yani haftamız ilerledi artık🤲