duyguozbayrakci Vildan8891 Minik kuzu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻😄 biz de 13 haftaliğız
Minikmucizelere Umrangunes ya ben daha 21😁ama hamilelik değilim maalesef 😐 Allah’ım sag salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah🙏
elaymoms Konyali normalde Adıyaman’da gidiyorum da şubattan itibaren Antalya’da olacağım için merkezde bir hastane ve iyi ilgilenen bir doktor arayış içerisindeyim
Konyali elaymoms elaymoms özel sağlık Hastanesi’nde Yunus aydın var tüp bebek üzerine ona gidebilirsin çok iyi bir Dr bir de normal muayene için Ayşe seçil özban var o da çok iyi bir Dr ikiside aynı hastanede canim
yosunp elaymoms kepez deyim sabit bi doktorum yoktu 1 sene oldu bende taşınalı buraya çok hastane değiştirdim ama özel olarak Vitale hastanesini devlet olarak atatürk hastanesini öneririm
elaymoms yosunp vitale de hangi doktora gidiyorsunuz bende vitale veya Akdeniz şifa düşünmüştüm varsak üzerinde ki bende kepeze geleceğim
duyguozbayrakci Gulgulce Oyy hadi inşallah sağlıkla gelsin önemli olan o 🤲🏻😄 biz 13 haftaliğız henüz bakalım kontrolümüz var bu hafta cinsiyet gistermez henuz erken ama
Vildan8891 duyguozbayrakci sağol canım seninde sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah 🤗🤲
yosunp elaymoms ben sema hanıma gidiyordum ama sanırım bi bana normal geliyor kadın çoğu kişi pek önermiyor suratsız ve kötü buluyor artık sabit devlete gittiğim için gitmiyorum artık özele tekrar vitaleye gitsem fatih beye giderdim