NEG BIDIK yaptırdım kromozom ve dnaya bakıyorlar. İkili tarama testi ve üçlü tarama testi ini yaptırmıyorsun. %99.9 doğruluk payı var. Cinsiyette belli oluyor. Biraz pahalı. 5000 ile 6500 arası değişiyor.
Gulkubra BIDIK bende yaptırdım size neden önerdi ikili teste falan bi problem mi çıktı? Bizim yaş ve tüp bebek olmasından kaynaklı önermişti doktorumuz ben çok önemli olduğunu düşünüyorum
MelisBerdo BIDIK ben de yaptırdım kafam rahat etti açıkçası. 5 günde sonuç çıkıyor 2li yada 4 lü ye girmeden direkt bu testi yaptırdım
S1903 BIDIK genoksa 12. Haftamda yaptırdımikili testte risk oranım cıktı. Hızlı sonuc aldım🙏 Cok şükür temiz cıktı cinsiyetini de öğrenmiş oldum☺️ 5.500 e yaptırmıştım 2 ay önce. Ama genoks hızlı sonuc veriyor doktorum önermişti
KeremikoBayky Ben yaptırdım bu uygulamada çok yaptıran var arama kısmına fetal dna veya nipth yazdırırsanız sayfalarca açıklama çıkacaktır defalarca kez bu konu konuşuldu.
eylem_0 NEG Nerede yaptırdınız acaba , ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım doktorum bu testi önerdi. Kapsamlı olarak bakılıyor değil mi. Bende yer araştırıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
Zypnmlk Gulkubra bende yaptırdım 2li testim riskli çıktı fetal DNA testi yaptım bişey çıkmadı inşallah çıkmazda sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah bizede dua edin
BIDIK Gulkubra benimde yaşımdan dolayı önerdi daha önce de iki düşük geçmişim var diye bende yaptırıcam mutlaka
NEG eylem_0 bebişte kromozomda yada dna da bi sıkıntı var mı ona bakılıyor. Genoks firmasında yaptırdım ben
NEG eylem_0 randevu veriyorlar belli hastanelerde kan topluyorlar ve ankaraya gönderiyor sonucu doktorunuzla ve sizle paylaşıyor.