Maysaamoms5 Kızlar nisan ayında doğum yapıcaklar hangi bebek arabasını aldınız acaba ? Travel almayı düşünüyorum yaza denk geldiği için dışarı fazlasıyla çıkarım , siz ne düşünüyorsunuz acaba fikir verir misiniz
Nazlimom Maysaamoms5 geçen sene mart sonunda doğum yaptım pusetini kullandık ilk aylar işe yaradı ama şuan 6 aylık bebeğim baston alıcam keske ilk basta alsaydım travel eşşek ölüsü pişman oldum baston bulursam içime sinen satıcam 😅 ayrıca traveldan sonra bastona geçiyorlar baston hafif kullanışlı, baston araba ve pusetle beraber satılanda var ona bakın bence💘
aylinpalaa Maysaamoms5 travel aldım çok memnunum asla hantal değil, he puseti biraz ağır ama ona yapacak bir şey yok ilk başta zaten her yere pusetle taşınıyor bebek
Dilayyyyy Maysaamoms5 gecen sene mayisda dogm yaptm prego cruiser kabin boy aldm aşırı memnunum travel herkez pismanlil diyor ben ayri puset aldm 4 ayine kadar puseti arabaya oturtup oyle kullandim travelin sadece gorunusu güzel arabaya koyman icin ayri ayri parcaya ayirip bagaja oyle koyman laxm ve oda tum bagaji kapliyor ee bebekde herzaman pusetine oturamiyor eski postlarda cok yazan var bu sekilde
Maysaamoms5 Nazlimom ya hem kullanışsız diyorlar hem ağır diyorlar bastonu da istemdim bi yandan kabin diye düşündüm iyice kararsızım
aylinpalaa Maysaamoms5 puseti ağır evet ama baston da alsanız kabin boyda alsanız puset almak zorundasınız onun işin en iyisi travel sistem bebek arabası, bebek arabası olarak ağır değil
Lenaaaa aylinpalaa teşekkür ederim ben de prego pronto almayı düşünüyorum. Marka olarak kaliteli bir iskeleti olduğunu duydum. Umarım memnun kalırım
ygtt_96 Bagi neo aldım aşırı güzel travel sistem hafif çift yönlü çok kolay tek hamlede kapanıyor üstelik kapanınca cekcekli valiz gibi taşınabiliyor kullanmak için dört gözle bekliyorum
Civcuk Ben chicco goody plus alacağım. Pusetini ayrıca almak gerekiyor ama çok kullanışlı katlanıp küçülüyor. Poşet çıkınca büyük kolaylık olacak.
Maysaamoms5 Jatice gulcansvml10 HilalEyce Civcuk @ygtt_96 @Dilayyyyy @anakuzusuu @aylinpalaa çok saolun kızlar bakıcam artık tek tek ♥️🥰
ygtt_96 Civcuk bende gody plus alacaktım puset arabanın gövdesi çıkmadan onun üstüne takılıyor diye istemedim bide puset çift yönlü ama puset kullanımı bitince alt taraf çift yönlü olmuyor tek yön olması beni üzdü yoksa çok hafifti ama bu iki özelliğe dikkat eden varsa bagi neoya bakabilir aynı şekilde hafif ve kolay kapanıuor
Jatice Travel Sistem alırsanız 10kg altı alın, onlar hantal olmuyor, kraft in tüm modelleri kalitelidir, 10 kilo altı olan modellere internetten bakabilirsiniz. Chicco en iyisi onunda hafif modelleri mevcut.
Dilayyyyy gokce66 çünkü cok agir cok yer kaplayan bir cok yere sığmıyor ve direk katlayamiyorsn once pusetini ckarp sonra katliyorsn oyuzden
MayisR Bende mayısta doğum yapacağım yoyko ultimate travel aldım henüz elime ulaşmadı geldiğinde ağırlık olarak içime sinmezse ve bagaja koymakta sıkıntı yaşarsam geri iade edip kabin boy almayı düşünüyorum