Zeyzeyp Kızlar normalde pilavı hep tavuk suyla yapıyorum ama evde kemik çoktu hem çorba yaparım hem suyunu pilavı kullanırım diye düşündüm ama hic et suyundan pilav yapmadım lezzeti nasıl olur et kokusu olur mu pilavda yapan bilen varmı
ardenmoms Zeyzeyp Ben geçen gün bulgur pilavı yaptım öyle pek beğenmedim tavuk suyuyla daha güzel oluyor ya
kahvesever__ Zeyzeyp et suyula biraz ağır oluyor canım ben yaparım genelde ama tadı güzel ama ağır oluyor biraz
Edau9 Zeyzeyp bende sevmiyorum et suyuyla ya nedense aşırı yağlı oluyor ağır oluyor ete bağlı sanırım bir kere yaptım beğenmedim bir daha yapmadım en güzel tavuk suyuyla mis
Analikonline Zeyzeyp valla ben yapıyorum ama seviyorum da. Az rengi değişiyor pirincin ama biz seviyoruz hatta içine azda et atıyorum koku olmuyor yani rahatsız edici
Zeyzeyp ardenmoms tbi tavuk suyla cok lezzetli oluyor bnde et suyuyla hic yapamadm kararsızm sonra pilav çöp olmasın yani tek sorunum et kokusu olup olmucgı
Zeyzeyp kahvesever__ hmm yapmayım madem cnm ağır olursa eminim yenmez çöp olur cnkü tavuk suyla yapıyordum hep saolun yorumunuz icin