mavimsiiii Başlığı nasıl yazsam bilemedim kusura bakmayın bi kaç yerde duyduğum kadarıyla bebek doğunca bi çay kaşığı soda içirirseniz gaz problemi bitiyormuş böyle bişey mümkün mü acaba bilen var mı ? Yada uygulayan
Muj mavimsiiii bende öyle duydum ama denemem kaynanam zemzem icirmis ilk doğduğu gün bebeğimin midesini yikadilar şu an 10 günlük bebek sarılık tan hastane yattık bu sefer şekerli su içime faslı cikti izin vermedim ama inslalah benden gizli icirmemmistir
birminnosannesi_ mavimsiiii soda asitli içirmeyin yapmayın bebeğe o asit midesine zarar verir yakarrr
mavimsiiii denizarenmom yani bende bilmiyorum doğuma az kaldı 😅 acaba doğruluk payı var mı diye merak ediyorum
mavimsiiii Muj aaa yok o zaman içirmem sadece Instagramda keşfette çıktı merak ettim bide bi kaç kişiden duydum o yüzden emin olmak istedim
Beyzashn38 Benimde kayınvalidem söylemişti böyle bisey yapalım diye ama kesinlikle yapmayı düşünmüyorum
mavimsiiii mimar_anne yo gayet normal bişey sordum bilgi amaçlı yapacağım demedim böyle bişey var mı merak ediyorum sadece yokmuş öğrenmiş oldum
F136049 mavimsiiii ayyy sakın yapmayın. Yenidoğan su bile vermiyorlar. Soda midesini mahveder. Allah korusun
dilinkopsunemi-bisus F136049 su sarılık olmasın diye bi çay kaşığına yakın verilebilir benim görüşümce. Bebek susuz kaldığı için çocuğu sarılık olan çok arkadaşım vardı su bana masum geliyor biraz 🙂
Hunilininbirii Evet hatta kızılayı öneriyolar 😂😂 ufacık bebeklere saçma sapan şeyler vermekten ne zaman vazgeçicekler acaba. Verme sakın canım