Udu Hamileligin basindan beri yemiyorum en sevdiğim şey olmasına ragmen , ama bugun aşiri canim istiyo yesem nolur ki ya 🥲🥲
denizarenmom Udu iyice pisir ye kendini strese sokucagina bir kereden hicbirsey olmazzz bende hamilelikten once cok seviyodum suan hepsinden tiksindim😵💫
UmutsuzPolyanna Udu o kadar samimi geldin ki şimdi ellerimle pişirip yediresim geldi 🤣 Ye kız 1 kere nolcak millet içki içiyor sigara içiyo
Asli_d_v_m Udu ye gitsin bı kereden ne olacak bu kadr sıkmayın kendinizi her gün her gün olursa zarar verir
Ceydabm Udu bir kereden bişey olmaz:) iyice pişirin.ben de dün kola içtim bi iyi geldi ki😋 normalde de içemem halbuki:)
Udu UmutsuzPolyanna offff slq misin ne senin elinden yicem ya .ss Hahahahaajsjs valla sende öyle toksoplZma bulasir diye oyle bi korkuttular hergun yerdim cok severdim simdi oldugu reyondan bile gecmiorum ama bugun cok canim istedi yiorum ulennn 🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Asli_d_v_m Udu yok yok bişey olmaz sonuçta hamileyiz hamilelikte o kadar zor ki boyep şeyler bende de şeker var arada kaçırıyorum canım istiyor dayanamıyorum ne yapım 😑
Boncukveannsi Udu kizz bu kadar korkutmayın kendinizi ben her sabah sosis salam sucuk yiyorum ne olacak ki ? Şükür bebegim de gayet iyi gelişimi
nursomyurek Bende sosisi çok severim ama dokunan şey o olurdu bana karnım muhakkak ağrırdı unuttum tabi bunu 1 tane yedim ekmeğin arasına koyup. Ertesi gün bir bulantı bir karın ağrısı korktum bebeğime bir şey olacak diye. Neyse çok şükür geçti hemen
SerraveAnnesii Ben Hamilelikte kendime yasak koymadım sağlıksız şeylerden az da olsa yedim yani. Bence böyle kendinizi şartlamayın pişirip biraz yerseniz bir şey olmaz. Sosis de yedim hiç bir şey olmadı
2022bebeki Udu Ben %100 kasap dana sucuk iyi pisirip arada yiyorum. bir kere de sosis yedim açıkçasi ama önceliğim dana ve çok iyi pişmiş olmasi👌
Tunahan_rumeysa16 Udu çok canın çektiyse ye ama sosis sağlıklı değil bunun yerine bilenen bir yerden gerçek et eden yapılmış sucuk daha iyi olabiljr😊😊
Azram22 Udu hiç birsey olmaz pisirdigin sürece ben hep yedim şu an 9 ayligim çok şükür hiç te birsey olmadi . Herseyi ölçüsünde ve pişmiş bir şekilde yiyebilirsin canın ne isterse . Sadece pişmemiş kanlı ürünleri yiyemezsin
Zeynepx99 Bende senin gibiydim doktoruma sordum çok isterse önce haşla sonra iyice pişir dedi bende şimdi önce haşlayıp sonra salçalı soslu yapıyorum tavsiye ederiim 🤤🤤🤤 tabi sürekli değil bu arada skskdkdlld