Tanembebek5 Kızlar 10 haftalık hamileyim doktor bebeğin boyu 5 cm dedi ama uygulamaya göre ya da internetten baktım 3.5 falan olmaması lazım. Doktor her şey yolunda gayet iyi her şey dedi ama aklıma takıldı 🤔
UmutsuzPolyanna Tanembebek5 bazen 2 hafta önden gider bazen tam haftasına uyumlu olur . Ailede uzun varsa e tabi bi ihtimal uzun olması ihtimali de göz önüne alınmalıdır. Benim bebeklerim de hep 2 3 hafta hem boy hem kilo olarak önden giderlerdi doğduktan sonra hepsi kol kadar oluyo sonuçta akıla takılacak bi durum değil bence 🤣🤣
kuzeymomsss Tanembebek5 10 haftalık bebeğin ölçüleri alınıyor mu ya🙄 yanlış anlamayın hamileyken ilk ölçümleri detaylıda söylemişlerdi bana da o yüzden. Doktorum daha çok küçük ölçümler yanıltır diyordu
Anonymousmom Tanembebek5 bebek çok küçük ama erken geç döllenme olabiliyor tarihiniz değişebilir çok takılmayın bence
melikedelibas @Tanembebek5 Bu konu biraz genetik aileden gelen bisey siz yine son adet tarihinize gore takip ediceksiniz ben 19+1 ken boyu 20 haftaya uyumlu cikti ama doktor boyu uzun olabilir genetik birsey dedi
Tanembebek5 kuzeymomsss doğrudur kuzum öyle diyince ben de bir bakayım dedim. Detaylıda netleşir herhalde 😊