Ezonunannesi16 Kızlar Xiaomi fritöz kullanan var mı aranızda. Eşim benden habersiz almış sürpriz yapmak istemiş. zaten bende alsam onu alırdım 😂 ilk kullanimda boş çalıştırmak gerekiyo mu normal fırın gibi? yoksa direk malzemeyi içine atıp pisirebiliyo muyum?
UmutsuzPolyanna Ezonunannesi16 benden habersiz almış sürpriz yapmak istemiş Bu dünyada cenneti yaşayanlar derneğinden misin aşko🤣🤣
219Eyll Ezonunannesi16 küçüklüğü dışında hemen hemen herkes memnun .bende dün baktım almak için ama bana içi çok küçük geldi .arkadaşım Philips almış onunki çok güzel büyüklüğü felan ama fiyatı çok pahalı .Tefalinkini çok beğendim hem görsel olarak hemde içi çok güzel .içindeki ızgarası felan döküm .
Ezonunannesi16 UmutsuzPolyanna ay hamile kaldığımdan beri öyleyim valla Allah’a şükür 😂 benim balkonumun üstü açık teras çamaşır seremiyorum kışın evin içine de aşınca her yer toz tüy filan derken kurutma makinesi aldı sonra fritöz aldı. doğumdan önce baya borçlandık ama olsun ilerde rahat edicem 😂 Allah isteyen herkese nasip etsin
Ezonunannesi16 219Eyll aynen Philips büyük ama çok pahalı ona o parayı vermek gereksiz yani bence. xiamoi 3.5 lt iç haznesi de iki katlı kullanimi olduğu için ideal bizim için. daha kullanmadım ama kullandıkça tecrübe olacak artık
cherryblossom7 Canım çok çok iyi bir ürün bana göre pratikligi çok güzel kek yap karnıyarık yap balık yap hersek onda yapıyorum çok memnunum elektrik faturam da da öyle abartı Bi değişiklik olmadı güle güle kullanın siz de 🙂🙂
Gulcemal Kizlar merhba fritoz alirken yuvarlak hazne mi kullanisli yoksa kare seklinde olanlar mi acaba?