Omerim2022 Merhaba bejim karnım haftama gore çok büyük insanların yorumları beni çok rahatsız ediyor 34 haftayım ama 40 hafta gibi gorunuyor yeidgime ictigime de dikkat ettim ama nedne böyle bilmiyorum biraz kabızlık ve gaz problemim var indan olabilir mi bilemedim açıkçası. Sizce neden böyle biran önce doğurmak istiyorum o kadar kötü yorumlar alıyorum ki 🥺
UmutsuzPolyanna Omerim2022 iç karnın küçük demekki canım aman sende önemlimolan doğumdan sonra küçülsün hemencik o . benimde son ay da karnım o kadar büyük dururdu ki ikiz mi diye soran oluyordu bazen fotoğraflara bakıyorum da gerçekten patlamaya hazır bomba gibiymişim😅😅
Sinemsa Omerim2022 Başkalarını hiç önemseme o vücut senin kimseyi ilgilendirmez herkesin yaradılışı farklı. Benim 3,5 aylık ama günün bazı saatlerinde 6 aylık gibi oluyor şişiyor önemli olan bu değil varsın kocaman olsun boşver
melegimhosgeldin1 Omerim2022 Kiz boşver kime ne Benim daha iki aylık Bazında etkisi var tabiki ama hemen belli olmaya başladı iç karınla alakalı bı durum
Brck0303 Omerim2022 kız ne takiyon karnın olmasa da bebek küçük demekki diyende oluyor beş buçuk aylık hamileym 8 gibi karnım var millet herşeye laf ediyo zaten sen kendini düşün milletin ne dediğini boşver eşinin bile birşey demeye hakkı yok bu konuda
Esrakaratepe Bebeğin sağlıklı ve zamanında doğsunda varsın karnın büyük olsun kimseyi takma kafana sen sadece bebişini düşün 🥰 bu daha hiç bişey daha neler dicekler milletin ağzı torba değil maalesef büzemiyoruz herkes bişey der sen kimseyi takma
bebek_firarda Brck0303 evet bende 5.ayın içindeyim ama karnım 7 gibi. Herkes ay çok şişmişsin ay çok kilo almışsın ay karnın balon gibi olmuş vs diyo. Bazen üzülüyorum ama sonra içinde minik bi tırtıl olduğu aklıma geliyo diyorum çok şükür o sağlıklı ya gerisi hiiiiçte önemli değil. Kiloyu onlar mı alıyo sanki onlara ne. eşim bile gülüyo diyoki ki sana laf edenlere şöyle söyle. var ki yiyoruz😂😂😂
Brck0303 bebek_firarda aynn öyle var ki yiyorum aslında bnm ki kilo değil doktorum kızıyor hatta kilo alman lazım falan diye ama normlade bebeğin 350 400 olması gerektiği yerde benm bebeğim 600 grmdı bebeğin iyi ama sen almaya çalış diyordu hiç gerek duymadım olduğu kadar yeter valla
Leilam Tam 2 aylık hamileyim, karnımı görsen 6 aylık gibi duruyor,yeme içmeyede çok dikkat ediyorum bu arada sağlıklı şeyler yiyorum.Ama herkes bu niye bu kadar büyük diyip geziyor ama umrumda değil, demekki bebeğim iyi besleniyor diyorum geçiyorum.
bebek_firarda Brck0303 bebek ve sen iyiysen gerisini hiiiiiçte umursama. Zayıf oluncaya ay ne zayıfsın kesin bebek vitaminsiz felan derler onlar bi kulp bulur sen takılma. Doktorun öyle diyorsa muz ceviz kaşar süt yoğurt vs bebeğe kilo aldırıcı şeyler ye gerisini önemseme
Sibelcnr Omerim2022 ben 22 haftaligim kocaman duruyo ikizmi diyolar 😄 benm ic karnim yok hep disari buyuyo