Prenses34_annesi yildizd aaa orda minik bir pipi gördüm sanki çok tatlı durmuş ya Allah’ım erkek bence bu 😂😂🥰
Arzu_uu yildizd kesin erkek açıp göstermiş resmen 😂bende de 12 de kıza benzıyor dendı 14 de kesın erkek olduğu belli oldu hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına almayı nasıp etsin rabbim ❤️
yildizd Kızlar 12.haftada kız dediler bugün 20.haftadayım doktor erkek bu dedi ve pipisini gösterdi. Başına böyle bir şey gelip daha sonra değişen var mı? Kesin erkek midir?
Selinms yildizd bir seyi merak ettim bu ultrason 7.aya ait sanirim oyle yaziyor 4 oncesi yani nasil oluyor
Rumiss yildizd benimde erkek 16.haftada kız gibi duruyor demişlerdi ama 21.hafta ayrıntılıda benim oğluşum da açmıştı böyle bacakları o zaman net öğrendik değişmedi de şimdiye kadar
Aydaa26 Ben doktor söyleyene kadar sormadım yanılma olur diye 🤦🏻♀️ En başından erkek hissetmiştik 16. haftamızda erkek olduğunu öğrendik hatta sizinki gibi bir ultrason görüntümüzde var açmış bacakları 😬 sülalesi rahat çocuğumun 😂
Kbramhmt yildizd erk maşallah darısı başıma :) valla donmez daha ileri haftalarda cinsiyeti ogrenmek daha iyi gerçekten bebek gelişimi daha iyi olmuş oluyor buyuyorlar hem
Umay2207 yildizd bana da 12.haftamda bacak arası boş kız olabilir dedi şimdi 15 haftalık henüz gitmedim