Ligarbawood Bebeğimin kilosu karın çevresi biraz geride dedi doktor ama bu çok önemli değilmiş gelişim olduğu sürece… ben yine de endişeleniyorum doğuma kadar 3 olsa bana yeterli 😔
Zumraninannesi06 Ligarbawood kiloya artık takılmamaya başladım ben sağlığı yerinde ise bence hiç korkma. Doğduktan sonra aldırırsın sende anne sütüyle mis gibi. Kiloya çok takılıyordum artık saldım sağlıklı lafını duyduktan sonra kilo aldırılır elbet üzülme ♥️
durumom2022 Ligarbawood tam 35+0 da 2260 dı benim de bebişim en son 37+4 gittim 2900 olmuştu sizin de olur bence son haftalarda hızlı gidiyor bizim de karın çevresi 10 gün kadar geri de ama kilo alıyor şükür gelişimin de sıkıntı yok yarın 38+4 olacak kontrolüm var bakalım ne olmuş
Mrymom Ligarbawood kiloyu hiç kafanıza takmayın önemli olan sağlıklı olması 37+5 ’te 2770 gram 48 santim doğdu kızım çok şükür sağlıklı önemli olanda bu zaten 🐣🐣
Tubacngl Ligarbawood Bende bugün hastaneye gittim 35+5 kilosuna 2600 iyi dedi 2 hafta önce gittiğimde 2100 yine iyi dedi ama ben burdakilerinkiyle kıyaslayınca moralim bozuldu bebek büyüme zamanında olduğu için bu zamanlar hızlı kilo alıyo o yüzden çok fazla kafaya takma önemli olan sağlıklı olması 😊
Ligarbawood durumom2022 2 haftada 300 gr almış bizimki inşAllah proteine yüklen dedi bana bakalım bir haftada ne kadar alacak
Ligarbawood Mrymom maşAllah öyle tabi ama burada görüyorum hep yüksek yüksek kilolar acaba ben mi beslenemiyorum diye düşünmeye başladım
Zumraninannesi06 Ligarbawood benimde 2 haftada 400 gr almış 🤷🏻♀️ sen ne kadar yersen ye Rabbim’e bağlı Şuan bebeğinin nasibi, o ne dilerse öyle olur sen normal rutin yemelerine bak önerilen besinlerden yemeye başla ♥️ sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım.
Mrymom Ligarbawood her bebeğin kendine özgü bi kilo alım şekli var ne kadar kafaniza takarsanız asıl o zaman hem kendinizi hem bebeğinizi etkilersiniz akışına bırakın düzenli beslenin yeterli olucaktir 🐣🐣
Tiriri Ligarbawood ultrasondan degisiyor bazen fazla olcebiliyorlar onemli olan dogdugunda kilosu benimki 3700 2 gun sonra dogum var bakalim kac dogacak
Ligarbawood Zumraninannesi06 sağolun bol bol protein ye dedi bana bu hafta yükleneyim bakalım etki edecek mi🌸
Gkcnnn Kiloya takılmayın ben çok takılıyordum yanlış yapmışım.Ultrasonda 3.200görünen bebeğim 2.800doğdu.Kilolu doğan bebekler doğumdan sonra zayıflarken benim bebeğim anne sütüyle 20günde 4kiloya çıktı.Sağlıklı olması önemli:)
Ligarbawood Gkcnnn maşAllah öyle tabii ama yine de insan tombik tombik doğaun istiyor sağlıklı olsun da hayırlısı🤗❤️
zeynep_6n Ligarbawood benim bebeğim sizden daha küçük ve iki doktorda anormal bir durum olmadığını söyledi. Sıkmayın canınızı önemli olan kilo değil sağlığı.
Muge_K Ligarbawood canım benim moralini yüksek tut hiç üzülme. Ama sana verebileceğim tavsiye de muhakkak imkanın varsa muz kasar peyniri ceviz yulaf ezmesi süt yoğurt ve et tüket. Ben bunlari tükettim normal bir şekilde abartıya kaçmadan 35+5 te bebeğim 2980 dedi.
Muge_K Ligarbawood birde yumurta her gün tüketin. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Gönlünüzü de ferah tutun 😘
Arzums Ligarbawood bizde 35+2de tam 2300 çıktık,36+2 de 2880 çıktık. Doktorum en fazla 3000-3300 doğum yaparsın gayette ideal dedi. Benim içim rahat,ölçümde de hata payı olabiliyor