Minikmucizemask Kızlar 5+2 günlük hamileyim karından kese görülmedi bu durumu yaşayan var mı normal mi gozukmemesi
Hed1203 Minikmucizemask gözükmeyebilir normalde bu haftalarda görüyorlar fakat sat a göre hesaplandığı için belki geç döllenmedir
Emine_pektas01 Minikmucizemask normal canım bende 5 haftalık gebegım cumartesı gittik yeni göründü çok şükür elhamdulillah daha henüz küçük olduğu için görünmeye biliyor inşallah seninde görünür Allah’ın izniyle 🤲
Lokumum9593 Minikmucizemask gözükmeyebilir daha cok kucuk 🥰 2 haftaya gidebilirsen kalp atisini duyup, kesesini gorebilirsin 💜
Pakizencm Minikmucizemask Ben 6+5 Ken hem keseyi gördüm hem de kalp atışını duydum çok şükür.. içini ferah tut canım 6.haftdan sonra göreceksin inşallah 🤲
UmutsuzPolyanna Hed1203 geç döllenme olabilir birde benim de göbeğim olduğu için görememişti doktor o haftalarda 9 dan sonra normal ultrason ile devam ettik
Minikmucizemask Çok teşekkürler kızlar bir evham yaptım bende ilk sezaryen olduğu için kesi dikisindende gözükmüyor olabilir dedi doktorum
Ftma-ozknr Minikmucizemask canım benımde 5 + 3 du once gorulmedı sonra baya bır su ıctım oyle baktı doktor goruldu idrar kesesıylede alakalı beta kaç bıde o onemlı
Ftma-ozknr Minikmucizemask sen beklerkende su ıc canım aynı şeyı yasadın kan verdım su ıctım sıkışmıstım o ara tekrar baktılar gorduler bizide haberder et
ipekmom_ Minikmucizemask aynı günlerde vajinal ultrason ile görmüştük bizde, karından görünmeme ihtimali gayet normal haftaya görünür büyük ihtimalle canım
Gamzenrr Minikmucizemask ben 3,5 haftalıkken kese göründü canım küçüktü ama yinede göründü seninde inşallah görünür sıkıntı yapmaz dua et