berosunannesii 36+1 de gittim 2800 gr dedi bugun 37+4 2900 dedi doktorum normal diyo ama ben aşırı mutsuz oldum bebek 10 günde 100 gram mı alır çok kötü moralim bozuldu haftaya da doğum var basım ağrıdı ağlamaktan
Dilaraortacc1 berosunannesii sağlığı yerindeyse kilosunu pek takma üstelik usg ile dogum kilosu uyuşmuyor çoğu zaman benim bebegime 3 kilo dedi doktor 3600 lerde doğdu şaşırdım görünce hiç sıkma canını
Likayolcusu berosunannesii ölçülere inanmayın yaa doğru değil ben minyon biriyim doğumdan önceki son muyenemde bebeğe 2.900 dediker bende çok şaşırdım hani 3ün üstü bekliyorum ölçen salakta sen kendine bak 3ün üstünü nasıl doğurursun dedi 😒 çok sinirlendim ve o gün bebeğim 3.400 doğdu o kadını bulamadım 😅 yoksa gözüne sokucaktım yani 500gr bile oynuya biliyor takılmayın sayılara beslemenize bakın siz
berosunannesii Dilaraortacc1 aa o kadar fark ediyor mu ne bileyim canım cok sıkıldı 100 gramı duyunca o yuzden kötü oldum insallah benimki de 3 ü geçer 😞
kaderbylozturk 2500 üzerinde olunca küveze bıle koymuyorlar canım sıkma canını en azından kolay dogurursun merak etme içini ferah tut
berosunannesii kaderbylozturk sezeryan zaten canım ama moralim bozuldu psikolojik olarak ne bileyim cihaz yanılmıştır inşallah
berosunannesii Likayolcusu yani beslenmem de normal aslında ama ben de kilo almadım minyonum bebis de ufak doğacak diye korktum ama ne bileyim hayırlısı olsun diğer her seyi normal allaha şükür
Dilaraortacc1 berosunannesii edebiliyormus inan zaten doktorum hep derdi çok doğruluğu yok her cihaz bile farklı ölçer diye ve inan bebekler doğunca o kadar hızlı kilo aliyorki
berosunannesii Dilaraortacc1 inşallah canım allah razı olsun moral verdiğin için sağol cok sükür sağlığı yerinde kilosu da hemen toparlar inşallah