Makarnaasigi Teyselerim biz 9+4 olduk🍒🤓Biras erken biliyorus ama cinsiyet tahmini yapar mısınızzz🥰 https://resimyukle.io/r/uKBTowD7aP
Kahyaasena Makarnaasigi 9 haftalik çok erken dgilmi 😊😊 12 nci haftadan itibaren bebekler cinsiyet gösteriyor😊
Rabia-- Makarnaasigi bebeğin kese ben duruşuna göre söyledim tabi ki erken iki kızım var ultrason fotoları aynı böyleydi ondan dolayı dedim iki kişi de tahmin etmiştim ikisi de doğru çıktı 🤗
Hestiaa Haftada cinsiyet belli olmaz çünkü cinsel organ gelişimi henüz tamamlanmamış.Burada kıza benzıyor erkege benzıyor dıyenlere bakıp heveslenmeyın.Doktorlar bıle tahmınde bulunamıyorken sıradan ınsanlar nereden bılecek Allah askına
2prensesannesiiii Hestiaa ense yapısından anlaşılıyor ama bu haftalarda çok zor yakınlarıma hep bakıp tahmin ettim doğru çıktı yani ama 9 hafta bunun için çok erken bende tahmin yapamadım 🤷🏻♀️
Makarnaasigi Hestiaa Siz söylemeseniz hevesleneceğim zaten😂Akıl verdiğiniz için teşekkürler bunları ben akıl edemedim gerçekten 😂Güzel okursanız erken olduğunu belirtmişim zaten maksat sohbet muhabbet olsun böyle gereksiz bir yorumunuza ihtiyacım yoktu ama yine de teşekkürler 😂
Makarnaasigi Hestiaa Hestiaa Doktorlar bıle tahmınde bulunamıyorken sıradan ınsanlar nereden bılecek Allah askına Burda üslubunuza kötü demiyorum ama akıl vermeye çalışmışsınız yani belli😂Burada bir sürü kadın sağlıkla ilgili post açtığında sıradan insanlar nerden bilsin diyor musunuz?
Bebekliannee Hestiaa Allah için bunu biz bilmiyorduk . Yoksa burda yorum yapanların lafıyla hemen hazırlık yapıp etrafa yayacagiz. Aydınlattığıniz için teşekkür.
Makarnaasigi 2prensesannesiiii Çok erken olduğunu biliyorum burda erken de olsa tahminleri doğru çıkanları çok gördüm bende öylesine sordum😊
Makarnaasigi Mevismom1 Evet hemde çok erkeen🥰1 ay sonra gidicem bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz ❤️
Hestiaa Makarnaasigi ben size akıl verecek bir uslupta yazmadım bence siz yanlış anladınız :) gayet iyi niyetli bir şekilde söyledim heveslenıp de sonra üzülmeyin diye. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz, tanımadığım kişilere akıl vermek de haddime değil zaten
Makarnaasigi Kahyaasena ah evet biliyorum erken olduğunu posttada belirtmişim belirtmesem tamam dicem niye bunu deyip duruyonuzz kıızzzz😂
2prensesannesiiii Makarnaasigi kuzum 9 haftada hepsi aynı görünüyor ama anlayan vardır keseden bile anlayan var ama ben çok inanmıyorum nub teorisine inanıyorum o doğru çıkıyor hayırlısıyla öğreniriz inşallah 🙏🏻 en kısa zamanda bende çarşamba 11 haftalık oluyorum randevum var inşallah dr tahminde bulunur🥰
Makarnaasigi 2prensesannesiiii Canım bende tamamen zaten yorumlara inanmıyorum ki ben değil kimse inanmaz kesin bu diyemez ki kimse 😊İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu ikincisi birde biraz uzun uğraşlar sonucunda olduğu için heyecanlıyım istemsizce🥰Cinsiyet fark etmiyor hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olsunlarda cinsiyeti napıcaz😊