Sedam42 Kizlar burada bisey okudum 33.34 haftalik dogum olsa riskliymis hatta doktor demis tipta bazi haftalar riskli diye cok sasirdim boyle bisey varmi ya
kaderbylozturk Sedam42 o doğumun nedenine göre değişir diye dusunuyorum 24 haftalık doğan yaşıyorda omu yaşamayacak bence boyle seylerle kafanı yorma doktor doğucahını anladıgı zaman zaten ciğer geliştirici vuruyor 2500 kg oluncada kuveZden cıkartıyorlar o haftada doganda olsunda 1800-2000 kg olsun küvezde de en fazla duracağı 2 hafta diye düşünğyorum tabi bunlar kendi fikrim birde yiyecek ekmeği varsa yaşar allahın izniyle 🙏🙏
Asim_Mehmet Sedam42 Canım bende ablam da 34. Haftada doğum yaptık, Allaha şükür bebeğimizi kucağınıza aldık, çocuğum 1 hafta kuvezde kaldı, değil 33 hafta, 25 haftalık bebekler bile vardı, saçma sapan bilgilere ihbar etmeyin
Sedam42 umena eskiler derlermis 7 aylik yasar 8 aylik yasamaz diye tipda bazi haftalar oyleymis 33.34 hafta riskli haftaymis mesela
Sedam42 kaderbylozturk tabi orasi oyle ben 33-3 hamileyim bunu gorunce kafa taktim hamilelikte cok takiyorum herseyi rabbim zamnn da kucagimza almayi nasip etsin ins
kaderbylozturk Sedam42 amin inşallah canım benım benım doktorumda şöyle demişti haftaları tam hatırlamıyorum 12 haftada yuzde 40 26 da yuzde 60 30 dan sonra yuzde doksan dokuz doğurturum demıstı saglıklı yaşama oranını
Sedam42 Asim_Mehmet anladim canm ay ne bilim benim hamileleim hep stresli gecti bu haftalara zor geldim cok takintili stresli oldum iyice rabbim saglikli sekilde kucagima aliyim rahatlicamm