1anne2bebek__ uykusuzbirben ben kendime bile bazen onu kullanıyorum katkısız size 😀 fiyatı da diğerlerine göre iyi. Bu zamanda gerek yok bence bir sürü para vermeye.
prematureannesi_ Yenianneeee ıva natura kullanıyorum konak oluyordu kabuklaşmaya başlamıştı hemen yıkadım döktü kabukları deterjanda baby mom kullanıyorum memnunum hem leke çıkarıcısı hemde deterjanı birlikte
Tintinsu E bebekten baby me şampuan ve pişik kremi aldım. Hem uygun hem de doğal içerikli. Deterjan olarak da granül deterjan aldım
mmerve26 Yenianneeee Çamaşır da Yenidoğan uni Baby sabun deterjanını aldım. Yumuşatıcı almadım çünkü katkısız yumuşatacının olduğuna inanmıyorum bi türlü 😅 Bebek bakım ürünlerini de E Bebeğin Baby Me markasını aldım yeşil paketli olanlarını Organik Sertifikalı ve doğal içerikliymiş ürünleri. Daha kullanmadım bebiş doğunca inşaAllah 🙈🙈
mmerve26 Annebebek___ genelde ürünlerine katkı maddeli diyorlar. İçinde sıvı parafin varmış. Doğal bişey istiyorsanız çok tavsiye edilen bir ürün değil aslında dalinin içinde falan da var içerik kısmında belirtiyorlar ama dalini bi çok kişi kullanıyor gayette memnunlar ama işte pimpirikli biriyseniz daha doğal içerikli bişey bakabilirsiniz ☺️
Mrvrntsv Kizlar granul sabun almayin. Camasir makinesinin borularina vs yapistigi icin bozuyormus. Cok sknti yasayan duymustum haberiniz olsun. Sivi deterjan almaniz lazim. Granul sabun elde kullanilmali