Prenses34_annesi Ya kızlar birşey soracağım hamileliğimin ilerleyen haftalarında sütuen kulanamamaya başladım evde geçerli tabikide bu dışarıya çıkınca mecbur takıyorum göğüs uclarimi aşırı derecede rahatsız ediyor bu durumu yaşayan varmı benim gibi 🥰😂😂
Erbe Prenses34_annesi evde keisnlikle takmıyorum dışarıda çıkarsam ucuna gümüş kapak koyuyorum gram acı olmuo iyileştirici ozelligi var ilk hamileligimdede kullandım emzirikende hamileykende
Vildan8891 Prenses34_annesi takıyorum da normalde destekli takardim şimdi içi boş olanlardan aldım o rahatsız etmiyor sadece sünger içi dolgusu yok
hayalperest2310 Prenses34_annesi hamile olduğumdan beri içi boş olanlardan kullanıyorum pentinin lotus olanınızdan aldım bir beden büyük rahatsiz etmiyo
Prenses34_annesi Erbe benimde ilk gebeliğim sanırım yavaş yavaş artık göğüs ucu aktiflesmeye başladıkça o acı hissi oluşuyor
Erbe Prenses34_annesi ozmn hemen gümüş kapağa baslamani tavsiye ederim günde bir saat takıyorsun dışarı cikincada tak acimio sütyen ve doğumdan snra da birer saat gün içinde kullanınca ne krem ne birşeye hiç birşeye ihtiyaç duymuosun
Hestiaa Bütün yaz çektim o sıkıntıyı ve göğüslerim de şiştiği için sürekli sütyen arayışındaydım. Sporcu sütyenleri ve bralet tarzı kullanmaya başladım cok rahat ettım
Minik_annee Prenses34_annesi bende takmıyorum uçlarını değilde böyle sıkıyormus gibi bı ağırlık hissediyorum 🙄