Mylittlepumpkinn femme alıştım artık negatifi görmeye ama moralim bozuk. Umarım bu ay regl olmayız ne diyim 🤨
Dilaraerdogann femme gögsüm çok şişikti kasık ağrılarım ve lekelenmem olmuştu fakat adet gününde adet oldum hatta ona rağmen test verdim 14 çıktı doktor kimyasal olabilirsin dedi hiç olumlu bişi demedi büğün tekrar kan vermemi söyledi
femme Dilaraerdogann adet görmuş olmanızdan dolayı oyle soylemış olabılır belkıde hayırlısı nasıp kısmet bugun kan verdınız mı tekrardan
Dilaraerdogann mommyinthefuture kimsayal galiba canım sağol seninde gönlünce olsun bugün kan vercem belli olucak
mommyinthefuture Dilaraerdogann Amin. Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Bu gebe kalabildiğinin göstergesi. Yine olur inşallah. 🌹
femme Dilaraerdogann mommyinthefuture @Deletedmom_85 @Mylittlepumpkinn @tucemsi @Aselyusra Kizlarrrrr günaydın Ben test yaptım 3 dk içinde cikti Korkuyorum ya test bozuksa
Dilaraerdogann Kızlar 2 gün önce kan verdim 14 dü şimdi verdiğim 30 çıktı ilk verdiğimde kanamam vardı doktor kimyasal dedi bügünde kanamam durdu kimsayalsa nasıl yükselir bilgisi olan varmı hamilemiyim değilmiyim kafam o kadar karıştıki
mommyinthefuture femme Yaaa var görünüyorrrr🥰Hadi inşallah gönlünce olur kolaylıkla sağlıkla ilerler ❤️
papatya-0 femme ay canım gorunuyor ama kaset test varsa onuda dene ya da alıp dene bu erken gebelik testlerde genelde yalancı pozitif oluyor diyorlar inşallah vardır bebisin 😍🥰
femme mommyinthefuture testı yıkadım bıde gıtmedı , hanı oyle dıyorlar ya kuruma cızgısımı dıye , bılmıyorum ya sevınemıyorum, pek ınanamıyorum, aklımda ya test bozuksa falan dıye seyler gecıyor .ss kan da gorene kadar herhalde sevınemem
mommyinthefuture femme Geçmediyse vardır. Ama haklısın insan netleşmeden o psikolojiye girmek istemiyor. Hayal kırıklığı daha kötü. Kan ver istersen yarın. Emin olursun. Erken öğrenmekte fayda var belki progestan falan başlar.