Balpetegii Kızlar merhaba bugun 2li taramaya girdim doktor once erkek dedi sonra yok ya bu kız dedi, en son olarak erkekte karar kıldı. Boyle net bisey soyleyip sonrasında cinsiyeti degisen var mi aranizda
AzraFarah Balpetegii bizde bugün gittik,14 haftalığız,daha erken dedi,biraz baktı net bise söylemek istemiyorum ama kıza benziyor dedi.
bkts İkili tarama vakti cinsiyet tahmini icin biraz erken sanki zaten 😌 bir sonraki kontrolunuzde daha net bir sey soyleyecektir mutlaka 😌
Balpetegii bkts evet 12 haftalık erkek burda çıkıntı var diyip gösterdi ama bilemiyorum değişir mi acaba ilerleyen haftalarda gorucez yasayan var mi benim gibi merak ettim
bkts Balpetegii kordon da olabilir gorunen, o yuzden biraz daha buyumesini bekleyin daha net bir cevap alirsiniz mutlaka
ccnntt__ Balpetegii canm benm ilk oğluma 11 haftada dr erkek demişti artık teknoloji gelişti eger iyi bir ultrason ile bakmışsa ve iyi bir dr ise yanılma payı yoktur. İkinciye hamileyim şimdi cinsiyet öğrenmek için yine 11-12 hafta arası gitmeyi düşünüyorum