Gulsunoyku Zeyna52 20.haftadan sonra ufak ufak basladim ben detaylı ultrasonda cinsiyet kesinleştiği zaman hoşuma giden herşeyi aldım
SemaKumtepe Zeyna52 bende 27+4 um haftaya baslıcam alışverişe e bebek ihtiyac listesi diye nette var ordan bakıp liste yaptım sizde öyle yapıp alışverişe başlayabilirsinz 🤗
Harunnisa Zeyna52 26 haftapigim.yavas yavas basladim ama kapi susu ve yastigi yaptim bile dayanamadim
Oznurboluzun Zeyna52 bizde 25+5 günlüğüz daha 1 gün öncesi alışverişe başladım ilk gebeligim park besik ve bebek arabasını aldım ve 2 takımda 0.3 kıyafet aldim o kadar daha da almam gerekenler var bence yavaştan basla 💜👼
Agg0207 Simdi baslamanin tam zamani bence canim hastane cikislarini alabilirsin alt acma ortusu banyo setleri bataniyeleri anne bebek bakim cantasi kendin icin pijama atlet kilot herseyi almaya basla bence bende senin haftalrinda almaya basladim
Agg0207 Zeyna52 ben uc tane besli hastane cikisi aldim yeni dogan icin citcitli zibin aldim onlar cok kullaniliyomus onlu hastanecikisi almama gerek kalmadi ama bir tane onlu iki tane besli hastane cikisi alsanizda olur
iremby Zeyna52 18.haftadan itibaren basladim 25.haftaya geldim hala alincak cok sey var. Liste cikarip lazim olan her seyi almalisin.