Fatmaclk96 Kızlar bu ara çok sıklaşıyor bu uzanınca geçiyor gibi belli zaman sonra yine geliyor karnım sertleşiyor çok hafif regl ağrısı gibi oluyor bi yerde toplanıyor bebek çok endişe ediyorum 35 i bari atlatsak diyorum
Karadasesra Fatmaclk96 belki bebiş kanala giriyodur onun baskısıda olabilir uzanınca ve dinlenince geçen bi sancıysa ve düzensizse gerçek doğum sancısı değil endişelenme
cimcimemmmm Fatmaclk96 o haftalarda bnde de başladı canim 35 teyiz suan elhamdülillah endiselenme arkadasin dedigi gibi düzenli kasilma ve sanci olmadığı sürece ☺
Ebru_cekin06 Fatmaclk96 normal.o canım bendede oldu simdi 35 haftalim tik yok karnimla midem 2 boşluk oldu sanirim bebek kanala indi gibime geliyor carsamba kontrolum var bakalim yalanci sancilar yine gelcekmi yoksa direk gercek sancimmi gelir bilmiyorum ilk hamilelinde yalanci sancidir bilmem ne hic olmadi bebek toplanmasi falan bu farkli gecti gorxez bakalim
Afraaaa Fatmaclk96 normal sanırım canm o bende 32 haftadan beri çekiyorum az da değil bildiğin adet ağrısı gibi durdurmuyo bazen şuan 37+3 olduk gelen giden yok açılma yok sancı cikmiyo😂
Seyma0323 Ebru_cekin06 Afraaaa Kızlar bende 35 haftalığım dünden beri adet sancım var ve belim ağrıyor ama toplama vs vs yok ve ağrı ayni şekilde yani çok arttmiyor yalancı bu mu?
Kara77 Fatmaclk96 bende 34 oluyorum yarın böyle kasılmami nedir anlamış değilim. Yanı yani böyle idrara çok sıkışırsınız artık son raddeye gelirsiniz de kasıklarınız ağrır ya idrarı tutmaktan öyle oluyor benim
Afraaaa Seyma0323 bende tam olarak yalancı ne bilmiyorum ama sürekli karnım agriyo kasıklarım agriyo gecmiyo nst de sancı da cikmiyo doktor bağırsak hareketlerinden olabilir demişti kabızlık ishal vb seyler
mertveannesi2211 Fatmaclk96 32.haftada yattım düzenli sancılar vardı nst de her an doğum olabilir dediler hafifleyince çıktım sonra 34 te yine aynı şekil düzenli sancı çıktı doğum olabilir imzamı aldılar yok sezeryane hemen alicaz bebek burda olmicak ile yollicaz diye sonra yatırdılar dayanamadım bir gece yatip kendi imzamla çıkış aldım sonuç 38+2 deyim şuan meğer hamileliği kendime boşuna zehir etmişim hiç endişe etme panik olma canım inşallah bekler zamanını hamileliğin tadını çıkar dediğin ağrıların olması normal su an yalancı sancılar o zamanlardan başlıyor
Seyma0323 Afraaaa çok geçmiş olsun canim benimde dün az yalancı sancı çıktı nstde bugünde kontrolum vardı ve yoktu.. demekki yalanciymiş. Ayni adet ağrısı gibi demi
busedgts Bende bugun 32+3’teyim karnım özellikle akşam-gece çok sert oluyor hemen Hindistan Cevizi yagımı sürüyorum ama kasılma nasıl oluyor batma gibi mi kasıklarda mi pelvik taban denilen bölgede mi bilemiyorum çok sık idrara çıkıyorum ve ishal var bir haftadır
Bsraa42 Bende şuan 37 haftadayım o dönemlerde bendede oldu ,hatta o kadar korktum ki dedim erken doğum olucak heralde doktor dinlenince geçiyorsa hiç korkma dedi.Meğersem bebek ters dönüyormuş o sıra baskı ve sancı yapmış
Afraaaa Seyma0323 aynen aynen aynısı hatta ama işte bel ağrısı da olurmuş doğum sancısı da sanırım ben onu hiç yaşamadım daha ki nst de sancı da cikmiyo