Petito35 Merhaba anneler 34. Aylık kızım var bugün hamile olduğumu öğrendim. Buraya yeni taşındık. Doktor önerisinde bulunabilir misiniz ?
papatyadenis papatyadenis Merkez tarafında hastane ama Atakum tarafında istiyorsanız medikalparka Naziye Gürkan Sabah ı öneririm ☺️
papatyadenis Petito35 sompo sigorta muayeneler ve doğum tahliller dahil değil ama tahlillerde yüzde 20 indirim 13 bin tl ye satın aldım. Doktorun sigortasız muaneyenesi 615 tl kendisi doçent. Ama kesinlikle öneriyorum bilgisine güvendiğim bir doktor Ayşe hoca
Feslegenn papatyadenis evet op Dr olanlar 13.600 dediler doçent prof 17 bin dedi 🥺 siz ne zaman almistiniz aceba zam mı geldi
Yasemincepni Bende 32 haftalık hamileyim başından beri Samsun Atakumda Medicalpark Merve Cavıldak ‘a gidiyorum memnunum tavsiye ederim canım ilgili bi doktor
kakara MedicalParkta merve hanım var ona gidiyorum bende memnunum detaylı inceliyor herşeyi aktarıyor sana
Feslegenn papatyadenis muhtemelen öyle bende Q10 gündür falan araştırıyorum sanırım o yüzden önder beye gideceğim arada fark çok fazla
Feslegenn papatyadenis evet Ayşe hanımla arasında 3 bine yakın fark var o yüzden önder kaplana gitmeyi düşünüyorum