Boncukveannsi Frhnn 3. Trimester artık 7 aylık mi oluyor acaba biz 4 gün sonra 3. Trimester giricez 7 aylık sayılıyor değil mi
Prenses34_annesi Frhnn az kaldı bizimde 3. Trimester dönemine girmeye sonlardayım şuan şimdiden kendini gösteriyor sanırım sabahları hep erken uyanıyorum bir türlü kaliteli uyuyamıyorum 😂
Frhnn Prenses34_annesi 3.diğerleri gibi olmuyor canım hakkını veriyor🤣 her yerim ağrıyor her kadinda farklı semptom gösteriyor tabi ama artık uykular da haram oldu:)
zumzum 32+2 halsizlik, arada bir regl ağrısı gibi ağrı, azıcık hareket etsem bel ağrısı, sağ kaburga altı arada bir elektriklenme ve uyuşma, kasıklarda dolgunluk, sürekli tuvalete gitme isteği daha devam edeyim mi? 😁😁😁
Frhnn zumzum Ahaha😄okurken yoruldum canım rabbim yardımcımız olsun değişik değişik ağrılar yaşıyoruz rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayi nasip eylesin🌸
Aleynaerayy22 Frhnn dönerken falan karnımın kenarları sancılanıyor içimdeki yükü hissediyorum resmen 🥴 sırtım agriyor arada midem yanıyor çok fena