Gul_20_20 Sevinceliyeva05 Men 16hefdede bildim cinsiyetin 13de dediler gostermeyir 16da dedi hekimim hec uzisiz urek döyüntüsünen bildi oğlan olduğun 😂
Nisa2804 Gul_20_20 oglanda tez bilinirmiş pipi olduğu üçün men 13de getdim bilmedi 16 getdim yene görmedi bugun 18 getdim qiz oldugun oyrendik
Nazli777 Nisa2804 Oğlandi Can xaiş eliyirəm dogum ve aybasi vaxti yaz yoxluyum gorum qizlarda 2sindede oglan cixdi bilmiler cinsiyyerin gorey sende qiz cixirsa demeli duzdu yazarsan?
Gul_20_20 Nazli777 hekime dedime deyirdi normaldı hecbir problemde yoxdu gorek yene gedecem bir hefdeye yanina ama uzi uje day edmeyecem yeqinki uziye basqa yere göndərir kagizin aparıram yanina
Nazli777 12 ayliğ oğlum var sipinal anestzile dogukub indi 31.5 🤨birdən fikirləşirəmki niyə ara vermədim deyə sora sukur edirəm🤗🤗🤗
Nisa2804 He bunla mende hesablamisdim oyrenmemis qiz cixmişdi ele tanis 1,2neferdede yoxladiq duz cixirdi
Nazli777 Axrinci ay başı 30 marti mende hesanliuanda qiz gəlir amma ki falukul apurelde partiyib yumurtlafihi ucun uje oglan duşur belkede mart hesablamaliydig seni
Efsane_ayaz Nazli777 inşallah mendede oğlan çıxar 😃🙏 16 sı bursaya gedəcəm doplere deqiqleşer onda yeqin😃
QUEEN0888 Gul_20_20 Uşaq yeqinki tepikleyir deye sancı olur.Ama mende doğuş başdamamış evvel qarnımın aşağısı 15 deq bir sancıya başlamışdı