QUEEN0888 Nazli777 aa))Mende 31+3 əm..Oğlum)8 ayda doğulub.Qorxuram buda elənçi tez gələr. Məndədə bel ağrısı,vagina ağrısl,tez-tez tualete gedirəm.Əgər sancı yoxdursa qorxma.Ciddi ağrın varsa həkimə get😊
Nazli777 QUEEN0888 eynən sənin kimiyəm aa o gunu senin formuna yazmişdime))) sende azerbaycanli mamaşalar yazmiçdin səni gorduyumede cox sevindim
Sevinceliyeva05 QUEEN0888 sağ salamat olsun inşallah.sizde necə idi doyuntu sağ sol? 8-9 həftədə deyə bilərsiz zəhmət olmasa təxmin etməyə calisiram
Gul_20_20 QUEEN0888 menim duz sinemin altı ağrıyır sizde olmuşdu ele sanci birinci hamilelikdi deye bilmem nece olur sancı hekim deyib tez olacaq
Efsane_ayaz Sevinceliyeva05 kesinlikle burda 13 heftede özele getdim cihazları daha ileridi deye dedi qıza oxşuyur dəqiq deyil 2-3 hefteye daha deqiq olar 17 heftede getdim dedi oğlandı Burda ultrason şekillerini atıram hesablayanlara türklerden biri qız deyir biri oğlan deyir 20 ci həftə doplere gedecem daha net 😀
Nazli777 Efsane_ayaz 11.5 de dedi oglandi 19 hefte qiza oxşati 28 heftede oglan dediler 2 heftedi bilirəm uşağim cinsiyyetin🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sevinceliyeva05 Efsane_ayaz he gorruemde hele yanılma olur 17 ni bele şef görürler yaxşı deyl coxda sizde şəkildə o hissə yuxarı baxsaydı daha dəqiq oğlan demək olardı xeyrlisi yenədə sağ salamat olsun
Sevinceliyeva05 Nazli777 çin hemse düz. Cxmirki necə cür var.o dediyiniz şüşə nədir heç esidmemisem. Hee deyremde çox aqresivdiler məndə daha tartışma zad baslatmiram yazsmaq isdemrem
QUEEN0888 Nazli777 He menim o profilim itibe .Bu teze profildi😅Demek)olarki inşəAllah arxa-arxaya doğacıq😂Sende doğuş idi?
Gul_20_20 Nazli777 yox normal doğumdu 😁 həyəcanlıyam her an ola biler deye😂😂😂 inşallah sag salamat qucağımiza alariq insan 9ay qorxu ilə yaşayır son ana qeder ki nese olar mendede ilk defe dusuk oldu deye bu hamelikde her gun adi bir yerim agrisa qorxurdum😬
Sevinceliyeva05 Nazli777 hə can eyniymisik )) Inşallah sağlam xeyrli övlad olsun hamımızın ki çox isdeyrem ol glan olsun ama doyuntu məni çaşdırdı temz )həmdə hisslər yaniltmaz deyrler axi
Gul_20_20 Sevinceliyeva05 Men 16hefdede bildim cinsiyetin 13de dediler gostermeyir 16da dedi hekimim hec uzisiz urek döyüntüsünen bildi oğlan olduğun 😂
Nazli777 QUEEN0888 29 hrftede vuruımaga başdiyir mən hekimim rus du kişidi bir soz deyende kiçi az qalson durub məni cirpsin dədəsi ölmüş🤣