Nazli777 Qizlar 31.5 Heftelik Hamileyem axsamdan belim agriyir en coxda ayag yoluna cixanda oğlum yarimcig dogulub qorxuram 😔bu heftelerde normaldi ?
Gul_20_20 Nazli777 Bel ağrısı mendede 30 hefdeden etibaren var ,yenede hekiminle danış,37 hefdiyem indi 🤭bizimkide tələsecek vaxtı 25noyabrdi amma dedi ona qeder gozlemeyecek😬🤭🤭
Fidan_14 Nazli777 mende 34 hefdelik hamileyem sancım Olir uşag bir yere yığışır Amma gunde 1,2defe olir normaldı deyirler İnsAllah vaxtında dogularlar Oglun nece hefdelik dogulub yaxşıdımı indi ?Allah balalarımızı qorusun
Sevinceliyeva05 Nazli777 Salam can burdayıq))) necə sevndm ozumuznkileri görüb.kecen bir söz yazmışdım demediklerini qoymadılar diyetleri duzu aralarında yaxşıları da varydi ama neyse) inşallah sağ salamat başa çatar hamileliyiniz
QUEEN0888 Nazli777 aa))Mende 31+3 əm..Oğlum)8 ayda doğulub.Qorxuram buda elənçi tez gələr. Məndədə bel ağrısı,vagina ağrısl,tez-tez tualete gedirəm.Əgər sancı yoxdursa qorxma.Ciddi ağrın varsa həkimə get😊
Nazli777 Gul_20_20 15 dekabrda məndə som tetefde belim öldürür meni😔sağ salamat Gəlsin inşALLAH keseriyyesen?
Gul_20_20 Nazli777 yox normal doğumdu 😁 həyəcanlıyam her an ola biler deye😂😂😂 inşallah sag salamat qucağımiza alariq insan 9ay qorxu ilə yaşayır son ana qeder ki nese olar mendede ilk defe dusuk oldu deye bu hamelikde her gun adi bir yerim agrisa qorxurdum😬
Nazli777 Fidan_14 Amin çox sagol can mənim təzigim vardi 35.4 de doğuldu 1.900 cunki gerilemede vardi Bunun çəkisi 28 hefte 5 gunlukte e 1300 idi yeniki bunun inkişafi yaxsdi birinci oğlumdan hec yeriyir yavas yavas məni yorur))
Sevinceliyeva05 Nazli777 məndə hamiləyəm 8+6gunluk hamiləyəm doyuntu 178 cxdi deyirlərki normal deyil belə çox olmağı uşaq sağda yerləşir .biri deyir ana həyacan keçirən də USM girən zaman ola bilər ondandir biridə dedi uşaq ureynde problem ola bilər
Sevinceliyeva05 Nazli777 qızlar sizdə necə olub doyuntu bu həftələrdə və birde cinsiyetle əlaqəsi var bunun?
Fidan_14 Nazli777 kuvezde qaldımı bes bacı?mende erken dogumnan qorxuram ona göre soruçuram Şeykada qısalma var mende Qızdı ilk uşagmdı
Nazli777 Sevinceliyeva05 mənim oğlumunki 170 kimi doyunurdu ama 2ci betnimdeki oğlum 155den üalxmir əksinə düşür sabah hekim usagin ureyin kardiqramoya yazib nese
Leyla_z Sevinceliyeva05 salam mendede lap evvelden uşaqın ürek döyüntüleri çox olub uzi hekimim dedi 180 e qeder normal sayılır qorxma
Sevinceliyeva05 Nazli777 deme. Bacı alt tərəfi başlığın biraz sef indiki oğlan usaqi üçün nə edilməli..menm bir qızım var indi hamiləyəm də dedim ki bəs hamiləyəm belirtilere baxacam maraqdan və isdeyen var hamilə olmayan onlarda baxar indi insaniqda hərənin bir arzusu var.tebiiki sağlam olsun.ama onlar elə yazdimki elebil dedim gelin qarnmdakini oğlan edin)) mezelendilere əməlli Qəlbləri ne pisymis Allah gorur
Nazli777 Sevinceliyeva05 eltimin qizinin 150den qalxmirdi qizi oldu..mende 150den yuxari oğlan oldu ama 2cide eksine nese düşür ürey doyuntusu ilk başda cox idi
Sevinceliyeva05 Nazli777 Allah komey olsun bacı inşallah heçnə olmaz .inan esas sağlam olsun deyirəm ama ürəyimdən oğlan keçir hissim qız deyir mən özüdə kesram deyə bidende oğlum olsun bəsimdir deyirəm ama bele doyuntuyle daha çox qız düşür deyilir.menm qızımda 168 idi 8+2 də bilmirəm biraz modumda düşüb)) bəs sizdə sağ-sol bilmediz hansiydi
Gul_20_20 Nazli777 Mende 35hefdede 129idi bugun getdim37hefde 3gundu 114-121arasi hekim demisdi 120-160arasi normaldi
Nazli777 Sevinceliyeva05 Oxuyuram gorem qaynanalari qiz olur deye qarinlarini cirit🤣olarda oğlan isteyir vallah eke nese bize qarşi kinlidilere
Nazli777 Sevinceliyeva05 qiza deyiler hamile olanda cox bulanti qaytarma olur ama men 2 uşagda qaytarma nedi bilməmişəm
Sevinceliyeva05 Nazli777 vallah inanki qızı olan anaya deyirəm Allah ki nsallah oğul payında versn bucür düşünen bireyem yeni pis niyetle demirəm Allah verən paydır hərəsinin öz dadı var .bu arada necə hesablama etmisizki? Çin yada cədvəl zaddi?
Efsane_ayaz Məndə azerbaycanlıyam ama Türkiyede yaşayıram. 19+1 hamileyem. Allahtan ürəkbulanmam olmadı şükür ele ciddi ağrılarım olmur heleki 😇🙃🙏
Sevinceliyeva05 Nazli777 inanın ki girib baxdım əsəblərim elə pozulmuşdu blok edirdim yazışmalarını gördüm baxıram qızları var oLerininde meni başa düşmək əvəzinə .hele gec olub onlarda adama qəlbləri o qədər pisdir ki neyse Allah tapşırdım.adam dəyərə normal dəyər ama lafa qoymaq daha nebilim
Efsane_ayaz Nazli777 valla bir hekim oğlan deyir biri qız deyir Hele deqiq bilmirəm 20 ci heftede doplere gedecem orda dəqiq deyər yəqin 😃