Akay89 Merhaba kızlar de ne gibi şikayetlerle gidince rapor veriyor 18 haftalık gebeyim bel ağrısı ve halsizlikten çalışacak halim kalmıyor acaba gitsem verir mi
Edafmo Akay89 benim kalça ve kuyruk sokumu ağrım var. Özelde ortopediye gittim yaklaşık 2aydır devamlı rapor kullanıyorum. 24+3 haftalık hamileyim. Tabii benşm durumun biraz problemli yürüme ve harekette sıkımtı yaşıyotum bayağı
Akay89 Karadasesra sağlık ocağına gittim ama yok vermedi , kadın doğuma gitmen gerekir dedi . Yarın gazıosmanpaşa kadın doğuma gidicem ama hiç umudum yok , kasık ve bel ağrımla beraber çalışmaya devam
Akay89 Sinemsa kendi Dr özle muayahanesi var rapor geçerli olmaz diye biliyorum . Herhangi bir hastanede çalışmıyor
Cubukmakarna Midem bulaniyor isyerinde de ayaktayim yoruluyorum duramiyorum diyince vermisti aile hekimi. Hatta kac gun istersin diyo:) kendi doktorun da verir herturlu.
Cubukmakarna Akay89 3 günlük almıştım ozaöan. Midem bulanıyordu. Benim şirketimde istersem 1 ay alayım kimse karışmaz. İnsana değer veren kurumsal biyerdeyim. Rapor olduktan sonra hiçkimsenin bir şey demeye hakkı yok.